Arnold Schwarzenegger a declarat că nu există The Expandables fără Sly și că nu ar face niciodată acest film fără Stallone, motiv pentru care cei doi actori nu vor mai juca in cea de-a patra parte a seriei de acțiune, potrivit ediției digitale a revistei Entertainment Weekly.

Declarația vine la câteva zile după ce reprezentantul lui Stallone a anunțat că actorul se retrage din proiect, în urma unor divergențe creative cu președintele studioului Millennium, Avi Lerner.

Se pare că cele două părți nu au putut ajunge la un acord cu privire la un nume potrivit pentru a regiza filmul și nici asupra scenariului. Stallone, pe lângă faptul că a jucat rolul mercenarului Barney Ross în această serie, a regizat primul film și a fost co-scenaristul primelor trei părți ale seriei.

Schwarzenegger, care l-a interpretat în cele trei filme pe Trench, un vechi partener al lui Ross, a spus că nu știe multe lucruri despre scenariu. „Nici măcar nu știu dacă există un scenariu, deși filmările ar trebui să înceapă în august”, a precizat el.

Schwarzenegger a subliniat că și chiar dacă Stallone ar decide să se întoarcă la proiect, el nu o va face dacă personajul său nu este bine dezvoltat, cum crede că a fost cazul în partea a treia, scrie Agerpres.ro.

„Cred că primele două părți au fost geniale. Dar în a treia, rolul meu nu era bine scris. Nu se încadra bine în poveste. Cred că nu avea nicio relevanță în film”, a conchis el.