Florin, Florina, Crina, Lăcrămioara, Mugurel şi toţi cei care poartă nume de flori îşi serbează astăzi onomastica. Dacă doreşti să-i surprinzi cu cele mai sincere şi mai frumoase urări, te ajutăm. Iată, ghidul celor mai impresionante mesaje de Florii!

 

Urări pentru familie şi prieteni  

Fiind o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulţi ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare! Onomastică fericită! La mulţi ani!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La mulţi ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele! La mulţi ani!

Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani!

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La mulţi ani!

 

Urări pentru partenerul de viaţă

Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La mulţi ani, floarea mea iubită!

Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul! La mulţi ani!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La mulţi ani!”.

În ziua dedicată ţie, floarea vieţii mele, îţi urez un călduros „La mulţi ani!”

Fie ca viaţa ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La mulţi ani, floarea mea iubită!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa mea este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La mulţi ani!

Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La mulţi ani!

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La mulţi ani!

Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai preţioasă floare! La mulţi ani!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să-ţi demostreze cât de mult ţin la tine! La mulţi ani!

La muţi ani, floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!