Dacă te deranjează că oglinda de la baie se aburește de fiecare dată când faci duș, ai câteva soluții ca să scapi de această problemă.

1. Secretul stă în pasta de dinți care, pe lângă faptul că este eficientă ca soluție de curățare, are și puterea de a împiedica aburirea oglinzilor. Tot ce trebuie să faci este să freci cu un amestec făcut din pastă de dinți și puțină apă oglinda din baie. Amestecul trebuie să fie de consistenta gelului de duș. Șterge energic cu o cârpă curată.

2. Un amestec făcut din alcool medicinal și glicerină, în părți egale rezolvă foarte bine această problemă. Pune amestecul pe o cârpă și freacă oglinda până devine din nou sclipitoare. Nu se va mai aburi.

3. Glicerina pură este și ea foarte eficientă, dar este mult mai greu de intins pe oglindă, adică va trebui să freci mult pentru a ajunge din nou la o oglindă perfect curată. pelicula de glicerină formaă va feri de aburire oglinda pentru multă vreme.

4. Oglinda din baie se curață perfect și cu spumă de bărbierit. Pune puțina spumă de bărbierit pe un burete umed și curață temeinic oglinda.