Berbec

Săptămâna aceasta nu strălucește la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una mulțumitoare în ceea ce te privește. În principal, muncă, muncă și iar muncă, cu rezultate destul de bune și însemnate, care ți-ar putea aduce și progrese mai târziu. Nici de bani nu te vei putea plânge.

Taur

Urmează o perioadă în care vei fi pus în fața unor decizii. Acum este cazul să te întrebi foarte serios dacă ești sau nu mulțumit de jobul tău, dacă să aprofundezi sau să întrerupi o relație amoroasă, dacă să te muți sau să-ți schimbi mașina, adică să iei niște hotărâri importante.

Gemeni

Ar fi timpul ca să-ți pui un pic gândurile și viața într-o ordine firească. Este vorba de lucruri mici care contează, fie că sunt legate de look, locuință sau profesie. Dacă ești femeie, cu atât mai mult. Dar și ca bărbat vei simți nevoia de a-ți condimenta un pic existența.

Rac

Vei fi un pic lipsit de energie în această perioadă, mai puțin organizat și cu mai puțin chef de muncă. Totuși, va fi de ajuns un gest de tandrețe, o surpriză făcută de partener ca să te scoată din această apatie. Nu este o perioadă propice tranzacțiilor și speculațiilor financiare.

Leu

Zilele acestea, vei fi predispus la visare, la fantezie. Traversezi o perioadă în care începi să-ți faci planuri mărețe doar de dragul de a le face. Mai mult decât oricând, vei dori să citești, să vizionezi mai multe filme și te vei apuca de orice activitate care ți-ar putea stimula creativitatea.

Fecioară

Pentru tine vine o săptămână a așteptărilor, momentan neîmplinite. Vei avea parte de călătorii amânate, mesaje care nu mai vin odată, telefoane care nu sună, deși ar trebui, discuții importante întrerupte în doi peri, răspunsuri care întârzie. Dar, starea de nesiguranță nu va dura mult.

Balanță

Orice ar fi, nu renunți la programul și viața ta echilibrată. Îți vezi de serviciu, mergi la cumpărături, îți vizitezi prietenii și îți planifici timpul liber, fără să te lași perturbat de nimic. S-ar putea spune chiar că orice obstacol întâlnit te ambiționează să-ți demonstrezi capacitatea.

Scorpion

Te pregătești intens pentru niște evenimente din viitorul apropiat.  Înveți pentru un examen important, faci economii, ții cură de slăbire, îți repari mașina, îți schimbi garderoba etc. Deși se poate spune că ai o energie debordantă, viața socială nu-ți oferă prea multe variante de distracție.

Săgetător

Vei fi înclinat spre reverii romantice și nu vei ști ce să mai faci pentru a-ți mulțumi partenerul de viață. Din fericire, eforturile tale vor fi observate și apreciate, iar recompensele vor fi deosebit de picante. Viața socială va fi atât de plictisitoare încât, vei prefera să stai mai mult pe acasă.

Capricorn

Tinzi să-ți neglijezi unele probleme de sănătate care-ți dau mici semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele cu digestia, durerile de cap și afecțiunile dentare. Se pare că, totuși, cineva din familie se va strădui să te convingă să te ocupi și de aceste lucruri.

Vărsător

Starea ușor melancolică în care te vei afla, în aceste zile, îți sporește farmecul personal și îți dă un aer enigmatic. Vei fi curtat intens, vei primi invitații, sau chiar propuneri directe, complimente, posibil daruri care constă în haine, bani ș.a.m.d. Gândește-te bine dacă merită să cedezi tentației.

Pești

O lovitură neașteptată venită din partea unei persoane apropiate îți va strica starea de dispoziție pentru o mare parte din săptămână. Poate fi o vorbă mai dură, o bârfă despre tine care îți ajunge, într-un final, la urechile tale sau poate chiar refuzul acordării unui ajutor. Oricum, te simți trădat.