Directorul general al IRUM Reghin, Mircea Oltean, a anunţat lansarea pe piaţă a trei noi tractoare de concepţie românească, destinate fermelor de familie, realizate în perioada de restricţii din cauza pandemiei de coronavirus.

Între noile modele se numără tractorul IRUM TAG 3100, care va avea 30 de cai-putere, modelele IRUM TAG 5025 C – 5025 CH, cu câte 47 de cai-putere, iar modelele IRUM TAG 6225 C – 6225 CH vor avea 60 de cai-putere.

„Preţurile acestor modele vor fi cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro. Noile tractoare sunt echipate cu motoare stadiul V de poluare și vor avea disponibilă opţiunea de echipare Power Shift, făcând astfel utilajul mult mai ușor de manevrat. Acestea vor fi destinate fermelor de familie și pot fi echipate cu o gamă largă de accesorii, alături de care fermierul să ajute la dezvoltarea agriculturii”, a declarat Mircea Oltean.

Potrivit directorului general al IRUM Reghin, aceste tractoare pot fi folosite în solarii, pomicultură, viticultură, dar și în câmp, la cosit, greblat și nu numai.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.503