Update

”În orașul nostru se face dezinfecția zilnică în clădirile unde lucrul cu publicul nu s-a întrerupt, precum: Primăria, Direcția Gospodărie Locală, Serviciul Administrativ și Resurse Umane, Direcția de Evidență a Persoanelor, Direcția de Asistență Socială, Policlinică, Poliția Locală. Bisericile, capela și cantina bisericii se dezinfectează săptămânal, iar ambele corpuri ale școlii și grădinița au fost deja dezinfectate, urmând a se mai reface acțiunea de dezinfecție înainte de reînceperea cursurilor. În cel mai scurt timp se va face dezinfecția sălilor de sport și a clubului sportiv ACSO Viitorul Pantelimon. Pentru acțiunea de dezinfecție de folosește produsul BIONET A15, o substanță biocidă și se utilizează aparatură profesională”, transmite primarul orașului, Marian Ivan, locuitorilor din Pantelimon.

Precizări privind activitatea cu publicul

Având în vedere contextul epidemiologic actual, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei orașului Pantelimon anunță că nu va mai lucra cu publicul în perioada 16-23 martie 2020. Documentele în vederea obținerii: certificatelor de urbanism, autorizațiilor de construire/desființare, numerelor poștale, certificate de atestare edificare construcții, adeverințelor intravilan/extravilan se pot transmite prin poștă sau se pot depune direct la registratura instituției. Informații despre formularele și actele necesare acestor depuneri se pot obține de pe site-ul instituției, la adresa: http://www.primariapantelimon.ro/documente-si-formulare-online-urbanism/

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 493, ediția print

De asemenea, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Pantelimon anunță că depunerea cererilor de eliberare a actului de identitate și eliberare a cărților de identitate se va face cu programare telefonică, de luni până joi, între orele 8:30 – 16:30 și vinerea între orele 8:30 – 14:00, la numerele de telefon: 021.301.70.01 (int. 237) sau 0752.297.092.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Pantelimon – Stare Civilă precizează, de asemenea, că depunerea și eliberarea actelor se va face cu programare telefonică, de luni până joi, între orele 8:30 – 16:30 și vinerea între orele 8:30 – 14:00, la numerele de telefon: 021.301.70.77 și online la stare.civilă@primariapantelimon.ro.

Operatorul de salubritate din oraș – SC ECOVOL SA și-a suspendat activitatea de relații cu publicul, pentru evitarea răspândirii infecției COVID-19, până la 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Cetățenii care doresc să depună sesizări, documente pentru eliberarea avizelor, precum și orice altă cerere adresată societății de salubrizare vor putea face asta online la adresele de e-mail: ecovol1@yahoo.com sau contact@ecovol.ro. Cetățenii sunt rugați să folosească modalitatea de plată online în contul băncii Transilvania: RO34BTRL04901202J27596XX, evitându-se celelalte conturi bancare ale societății.