Senatorii și deputații reîncep activitatea marți, după sărbătorile de Paște. Ziua de marți, care se desfășoară după modelul unei zile de luni, include, începând cu ora 13.00, Birou permanent, urmat de lucrări în grupurile parlamentare și plen de la ora 16.00. Sesiunea de vot pentru legile cu caracter organic va începe la ora 17.00.

Miercuri dimineață, la Senat, este plen pentru dezbaterea de acte normative, iar după-amiază programul continuă cu lucrări în comisiile de specialitate. Senatorii au votat ca joi, 20 aprilie, să lucreze în comisii, pentru ca vineri și sâmbătă să se dedice activităților în teritoriu, scrie Agerpres.ro.

Și programul de lucru la Camera Deputaților este decalat cu o zi săptămâna aceasta, astfel că parlamentarii se reunesc în plen marți. Tot marți sunt programate ședința Biroului permanent de la ora 14,00, ședințele grupurilor parlamentare de la ora 15,00, iar de la ora 16,00 — dezbateri în plen.

Miercuri, deputații se reunesc de dimineață pentru declarații politice, urmate de dezbateri în plen și de la ora 13,00 vot final. De asemenea, miercuri și joi vor avea loc lucrări în comisii, iar vineri și sâmbătă — activități în teritoriu.