Aviz conducătorilor auto! Trecerea autovehiculelor pe podul peste Olt de la ieşirea din Slatina va fi oprită în această noapte, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii. Dacă vă în zonă la miezul nopţii, veţi fi nevoiţi să folosiţi rutele ocolitoare.

 

„La data de 13 august a.c, începând cu ora 00:00 și până la ora 06:00, va fi interzisă circulația tuturor vehiculelor pe podul de peste râul Olt. (…) La data de 13 august a.c., începând cu ora 06:00, circulația va fi reluată (…) pe un singur sens (Craiova-Pitești)”, anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. În tot acest interval în care circulaţia va fi oprită, se pot folosi următoarele rute ocolitoare: DJ.546 — Slatina (Catedrală) — Teslui — Moșteni — DN64 Strejești — Pleșoiu — DJ677 (Salcia) — DN65, precizează sursa citată. În aceste zone, circulația va fi dirijată prin semafoare electrice montate la extremitățile podului.

Pe pod se circulă pe o singură bandă

Centrul Infotrafic anunţă că, până la sfârşitul lunii, în județul Olt, se execută lucrări de reparații la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieșirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. În zona de lucru se formează coloane de autovehicule.