4 aprilie 2020, acțiune în satul Tâncăbești,

Maști și mănuși pentru snagoveni

Primăria Snagov anunță că în aceste zile continuă să implementeze măsurile necesare pentru combaterea virusului COVID -19.

În această dimineață, începând cu ora 8:30, primarul Marian Oancea și reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-au deplasat în satul Tâncăbești pentru dezinfectarea localității. Au fost pregătite o autospecială și 10 atomizoare manuale pentru o rata cât mai mare de acoperire. De asemenea, se distribuie 1.000 de măști medicale și 2.000 de perechi de mănuși.
Pe măsură ce vor sosi comenzile făcute de Primărie, astfel de acțiuni vor avea loc în fiecare localitate a comunei Snagov. Fiecare cetățean va primi mască și mănuși medicale.

Tot astăzi, în Tâncăbești se ridică gunoiul!

Ajutor pentru snagoveni

Și la nivelul Primăriei Snagov au fost discutate măsurile ce se pot lua pentru rezolvarea problemelor ce pot apărea în achiziționarea de alimente, apă sau medicamente, în cazul persoanelor de peste 65 de ani, cărora autoritățile le-au recomandat izolarea la domiciliu.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 494, ediția print

Astfel, în cazul în care acestea nu pot fi ajutate de familiile lor, angajații Primăriei le vor efectua cumpărăturile necesare, o dată la două zile (pentru o gospodărie). ”Cetățenii izolați la domiciliu sunt rugați să se limiteze la a comanda doar strictul necesar pentru supraviețuire, să nu facă stocuri sau să ceară reprezentanților Primăriei Snagov să le cumpere ceva imposibil”, se precizează în procesul verbal încheiat la finalul ședinței Comitetului Local pentru situații de Urgență, desfășurată pe 23 martie.