Meciul de ieri dintre Brăneşti şi Ştefăneşti, părea unul dintre David şi Go­liath prin prisma situaţiei actuale a celor două echipe. Şi totuşi Brăneştiul nu a fost ­chiar carne de tun, însă ero­rile făcute au fost plătite scump de elevii lui Dovlecioa­ica, cu un sec 2-4. Un pe­nalty transformat de Cataramă şi o pătrundere în trombă a lui Vasile Pop au stabilit soar­ta primei partide, dar şi Bră­neştiul a bifat o bară la o fază la care Oprea a fost prins mai în faţă de un şut lobat.
Startul celei de-a doua reprize a adus un gol neaşteptat al Brăneştiului, Gaţă profitând de somnolenţa fundaşilor ad­verşi luaţi pe nepregătite de un balon aruncat pe contraatac, tot el ratând şansa unui 2-2 cu o lovitură de cap ce s-a scurs milime­tric pe lângă. Cum în fotbal ratările se plătesc scump, Mircea Gheor­ghe a reuşit golul zilei cu un şut năprasnic sub trans­versală, aşa că scorul a devenit 3-1.
Crăciun l-a executat pe Manciu cu un şut din alergare pentru 3-2, dar Vasile Pop i-a înşirat pe fundaşii Brăneştiului ca pe mărgele şi l-a servit pe Cr. Constantin în faţa porţii goale pentru ultima reuşită a partidei încheiate cu scorul de 4-2 pentru Ştefăneşti.