Primarul comunei Tunari, Alexandru Neacșu, a reamintit cetățenilor să țină cont de restricțiile de circulație aplicate pe întreaga perioadă a zilei.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 494, ediția print

”Persoanele cu vârsta peste 65 de ani nu mai au voie să părăsească locuința. Această măsură este luată pentru siguranța dumneavoastră. Primăria acordă în această perioadă suport tuturor persoanelor aflate în această situație și care nu au sprijin din partea familiei. Haideți să dovedim unitate și responsabilitate. Să avem grijă de cei în vârstă, fie că sunt părinții noștri sau vecinii noștri!”, a insistat primarul, evidențiind grija pentru cele aproximativ 70 de persoane fără sprijin. Edilul ne-a mai spus că persoanele în vârstă sunt foarte responsabile, respectă regulile și nu cer ajutor decât în caz de nevoie. Numerele de telefon la care orice cetățean al comunei  poate solicita sprijin în caz de nevoie sunt: 0744.328.996 – primar Alexandru Neacșu; 0726.366.579 – consiler Nicolae Zane; 0744.328.996 – administrator public Marian Ion. E-mail: contact@primaria-tunari.ro.

Reamintim că pe site-ul primăriei Tunari fost realizat un formular de comunicare electronică numit Petiții. Gestiunea solicitărilor se face electronic. ”Îndemn cetățenii să utilizeze formularul și pentru alte solicitări în această perioadă. Formularul este în versiunea beta, fiind o soluție rapidă, de criză, dacă întâmpinați probleme ne anunțați! Fiți prevăzători, nu minimizați recomandările distribuite pe canalele oficiale”, a spus edilul!” Acesta a adăugat: ”Să știți că administrația publică deține evidența persoanelor fără susținători sau altă formă de ajutor. Primăria are în desfășurare campanii de ajutorare a acestor persoane. Pentru a nu exista suspiciuni cu privire la folosirea asistenței într-un scop electoral, am interzis colegilor să fie promovate în spațiul public informațiile cu privire la asistența oferită. Am considerat că așa este corect și voi continua în această perioadă să fac ceea ce este mai bine pentru comunitatea noastră. Respectați recomandările autorităților! Nu este de glumit! Stați acasă și limitați la maxim interacțiunea cu cei mai în vârstă! Împreună vom trece și peste acest hop”.