Aviz absolvenților de liceu care vor da admiterea la Universitatea București, în această vară! Dacă nu au unde să stea în perioada în care vor susține examenele pentru ocuparea unui loc la facultate, vor fi cazați, gratuit, în căminele Universității.

Cazarea se va face direct la administrația căminului, în baza legitimației de concurs și a actului de identitate. Înscrierile la facultățile Universității București se fac în perioada 6 – 25 iulie, la secretariatele facultăților. Rezultatele vor fi afișate pe 29 iulie, data limită. Anul acesta vor fi 7.800 de locuri la buget, disponibile absolvenților de liceu, licență și masterat.

Universitatea București, primul loc în topul universităților din România

„Clasamentul QS al universităților, recent publicat, poziționează Universitatea din București pe primul loc în România, cu poziția 701-750 în clasamentul general. Indicatorul pentru care Universitatea din București a obținut cel mai mare procent, la ediția din acest an a clasamentului QS, este cel al Reputației Angajatorului. Acest indicator a clasat Universitatea din București pe poziția 401+, la nivel mondial”, anunță Universitatea București.