NR

CRT. DENUMIRE 

        PRODUS UM PREȚ MEDIU (lei)

1. Grâu Kg. 0,55

2. Orz Kg. 0,50

3. Porumb boabe Kg. 0,50

4. Floarea soarelui Kg. 1,00

5. Cartof Kg. 1,00

6. Rapiţă Kg. 1,20

7. Fasole verde Kg. 3,10

8. Varză Kg. 1,20

9. Ceapă Kg. 1,50

10. Morcov Kg. 1,30

11. Tomate Kg. 2,50

12. Ardei gras Kg. 2,50

13. Castraveţi Kg. 1,40

14. Mere Kg. 2,50

15. Pere Kg. 3,50

16. Struguri Kg. 3,20

17. Piersici Kg. 4,00

18. Carne în viu porc Kg. 11,00

19. Carne în viu vită Kg. 14,50

20. Carne în viu pasăre Kg. 9,00

21. Carne tăiată porc Kg. 17,00

22. Carne tăiată vită Kg. 19,00

23. Carne tăiată pasăre Kg. 9,00

24. Lapte L. 3,00

25. Brânzeturi proaspete Kg. 15,00

26. Smântână Kg. 13,00

27. Ouă Buc. 0,50

Aceste prețuri vor fi luate în considerare la calcularea plății arendei în natură.