Berbec

Ești mare amator de plimbări și senzaţii tari. Chiar dacă bugetul îţi oferă oportunităţi de distracţie, fii atent și nu face excese, pentru că
s-ar putea să te confrunţi cu mari dezamăgiri. Nu pari nici a te opri să-ţi cauţi sufletul pereche. Păcat că nu prea ai șanse în aceste zile.

Taur

Nu te poţi bucura de frumuseţea zilelor toride așa cum ai făcut-o altădată. Cu banii puţini de care dispui, neliniștile sentimentale și atitudinea ta perfecţionistă nu te vei putea bucura de distracţie la cote maxime. Mulţumește-te cu o binemeritată relaxare după o perioadă lungă de muncă.

Gemeni

Viaţa ta se poate transforma ca într-un basm. Nu-ţi rămâne decât să lași în urmă neînţelegerile, conflictele și relaţiile eșuate și să te pregătești de o binemeritată vacanţă. Șansa este de partea ta. S-ar putea să-ţi întâlnești partenerul perfect pentru tine.

Rac

Ești un romantic incurabil, lucru pe care-l vei dovedi din plin și în aceste zile, când vei avea șansa să întâlnești omul potrivit, la locul potrivit. E momentul schimbărilor majore. S-ar putea să-ţi găsești un post mai bun, mai bine plătit, care
să-ţi asigure și o funcţie mult mai importantă.

Leu

Dacă ai o relaţie de lungă durată, pentru tine
s-ar putea să urmeze săptămâna… certurilor. Sau chiar a despărţirilor. Pregătește-te pentru zile zbuciumate. Cu răbdare și ambiţie vei trece, însă, peste toate obstacolele. Cel puţin profesional și financiar nu vei avea probleme.

Fecioară

Expunerile la soare îţi vor aduce multe oportunităţi pentru flirt, iar unele dintre ele se vor concretiza. E posibil chiar să cunoști persoana dragă la care visezi de o viaţă și să constaţi că este într-adevăr, sufletul tău pereche. Cu finanţele stai cam prost, dar nu-ţi vor strica vacanţa.

Balanță

Nu ar fi exclus să întâmpini probleme cu finanţele. Și relaţia cu partenerul de viaţă scârţâie din toate încheieturile, iar certurile apărute pe fondul nemulţumirilor o pot destrăma. La serviciu vei fi apreciat de superiorii ierarhici, dar cel puţin deocamdată, laudele nu-ţi aduc venituri suplimentare.

Scorpion

Gelozia și posesivitatea te fac să-ţi pierzi controlul. Dacă nu pui frâu pornirilor tale negative, în loc să te distrezi, în această perioadă vei avea numai frământări sufletești și multă suferinţă. E posibil să fii penalizat și la serviciu pentru neîndeplinirea sarcinilor de lucru.

Săgetător

În ciuda căldurii sufocante de afară, te bucuri de câteva zile excepţionale. Este momentul oportun pentru a-ţi lărgi grupul de prieteni și pentru
a-ncepe o frumoasă poveste de dragoste. Nici de bani nu vei duce lipsă pentru că munca ta asiduă începe să rodească. Atenţie la acte!

Capricorn

Ai multă încredere în tine, iar acest lucru te ajută enorm în relaţiile cu sexul opus. Zilele acestea extrem de călduroase îţi aduc și o relaţie stabilă care, chiar dacă se va încheia la un moment dat, îţi va lăsa amintiri plăcute. Rezultatele eforturilor depuse la locul de muncă nu întârzie să apară.

Vărsător

Debordezi de energie și te străduiești să o consumi în totalitate. Flirtul inocent îţi va aduce relaţii de scurtă durată, dar frumoase. Și la serviciu vei fi foarte ager. Cu isteţimea și promptitudinea ta vei fi angajatul care rezolvă orice misiune, așa că banii nu-ţi încurcă planurile.

Pești

S-ar putea să te lași dus de val și să nu observi cum pierzi oportunităţi în viaţa amoroasă. Căldura îţi cam spulberă cheful de muncă, ceea ce te-ar putea pune într-o postură neplăcută în faţa șefilor. Dar acest lucru nu se simte la capitolul bani. Vei dispune de bugetul necesar pentru vacanţă.