Fără îndoială, cel mai iubit personaj de sărbători este Moș Crăciun. Cum ar fi Crăciunul copiilor fără bătrânelul cu barbă albă care le dăruiește cele mai frumoase jucării? Trist. Dacă vrei să-i faci un Crăciun cu adevărat fericit unui copil sărman, ajută-l pe Moșul cel bun să-i împlinească dorințele și să-i ofere un dar minunat. Ală­tură-te echipei Edulier în Campania “Crăciun – Punga Albă cu Vise”!

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 430, ediția print

Moș Crăciun trebuie să ajungă la 1.000 de copii

“Dragi prieteni spiriduși-povestitori ai faptelor bune ale asociației Edulier,
Astăzi este Ziua Bunătății!
Pe noi, echipa Edulier, ne găsește în freamătul campaniei noastre de Crăciun – Punga Albă cu Vise.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi și anul acesta! Am ajuns împreună la ediția cu numărul șase. În acești șase ani am dăruit vise pentru 3.900 de copilași din satele noastre, în șase județe: Ilfov, Dâmbovița, Giurgiu, Botoșani, Teleorman și municipiul București.
An de an, familii și companii s-au alăturat demersurilor Asociației Edulier (www.edulier.ro) spre a duce bucuria Crăciunului copiilor din satele unde a ajuns internetul, însă nu și asfaltul. Moș Crăciun trebuie să ajungă la 1.000 de copii, cu vârste între 4 și 14 ani, anul acesta.” Aceasta este mesajul transmis de Cristiana Ionescu, fondatorul Asociației Edulier, din Corbeanca, pentru toți cei ce își doresc să aducă zâmbetul pe buzele copiilor nevoiași, de sărbători.

Dacă vrei să fii spiridușul acestei campanii…

Pasul 1: 

Înscrie-te ca spiriduș în campania Punga Albă cu Vise, până la 15 decembrie 2018, aici la http://bit.ly/2ALZbo8.
Spune-le și prietenilor tăi despre asta! Dă share în social media acestui eveniment cu hashtags: #worldkindnessday #PungaAlbăcuVise #haisafacembine #picaturidebine www.facebook.com/ events/307929073268681/

Pasul 2: 

Dacă alegi să  ajuți cu donații în bani, cadoul unui micuț este cam 65 de lei. 300 de lei este masa de Crăciun pentru o întreagă familie. Donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154,
RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mențiunea Punga Albă cu Vise! Donații direct cu cardul aici: https://edulier.ro/produs/donatie/.

Pentru companii Ziua Bunătății poate însemna: 

Să sponsorizeze, cu 20% din impozitul pe profit, un mecanism care aduce resurse de fapte bune fără nici un cost. Scrie la contact@edulier.ro  și cere un  Contract de Sponsorizare. Se semnează și gata! E atât de simplu!
Toate demersurile sunt utile pentru a ajunge la 20 decembrie cu toate cele 1.000 de daruri pregătite! Dacă alegi să ajuți cu o Pungă Albă, umple-o cu vise pentru un băiețel sau o fetiță: o jucărie nouă, ceva dulce și bun, fructe, șosete groase de iarnă, pijama călduroasă, căciulă și mănuși de iarnă, un cozonac, o conservă, un compot, un bon de masă. Sună apoi la cei de la Asociația Edulier și faceți transferul. Îi găsești mereu la contact@edulier.ro sau 0744.980.192.