Lumea întreagă celebrează, joi, Ziua Internațională a Femeii. Este ziua în care reprezentantele sexului frumos sunt răsfățate cu mesaje frumoase, cadouri și felicitări. Pentru că sigur vei dori să faci un gest frumos femeilor dragi din viața ta, te ajutăm să le impresionezi în cel mai plăcut mod cu un simplu mesaj inspirat, care să le însenineze ziua. Iată cele mai frumoase mesaje de 8 Martie!

“Odată cu venirea primăverii, ai venit tu. A răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine. Ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară. Pentru că acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

“Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

“Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, draga mea!”

“O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet și în priviri. La mulți ani, de 8 martie!”

“Îți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!”

“Pentru ziua ta, mămico, îți trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavara-n el. La mulți ani, de 8 martie!”

“Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îți urez multă sănătate și să te bucuri de toți cei ce te înconjoară! La mulți ani!”

“Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femeii!”

“Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc un 8 Martie special!”

“De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea mea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

“Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni… și fie ca primăvara iubirii să-ți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos. La mulți ani!”