Lumea întreagă va intra în sărbătoare în ziua de 22 ianuarie. Toate statele lumii vor sărbători la această dată, intrarea în Anul Iepurelui de Apă Neagră care se va încheia în luna februarie a anului 2024.

Deși vom avea un an care ne va aduce mai mult echilibru, mai multă stabilitate și maturitate după cum spun astrologii și maeștrii în feng shui din Hong Kong, comparativ cu ultimii doi ani, totuși nu va fi foarte ușor de parcurs. Mulți dintre noi vor avea neplăceri mari deoarece va fi un al crizelor de tot felul care, dacă nu vor fi bine gestionate, ne vor schimba viața în rău. Anul 2023 se preconizează a fi anul crizelor, inclusiv financiare, economice, sanitare și geopolitice. Iată însă, previziunile pentru fiecare zodie în parte!

Șobolan
În 2023, nivelul energetic va fi mai scăzut decât în anii anteriori pentru acești nativi. Asta înseamnă că vor fi mai creativi și, cu efort susținut vor reuși să treacă și peste momentele care par că îi blochează, că îi afundă în lipsuri, în situații dificile care le provoacă adevărate crize.
Bivol
Per ansamblu, anul în care tocmai am intrat va fi cu suișuri și coborâșuri în multe aspect ale vieții pentru bivoli. Dar, cu o mentalitate pozitivă, căci la ei poate mai mult decât la ceilalți nativi, va funcționa foarte bine legea atracției, cu evitarea investițiilor riscante, vor ieși la liman.
Tigru
În general, tigrii vor avea înțelepciunea și capacitatea de a găsi strategii viabile pentru a face față crizelor, indiferent de tipul lor. Pentru că se dovedesc a fi lideri pricepuți și experimentați, vor avea și posibilitatea de a avansa în carieră, în funcție, de a-și schimba locul de muncă sau de a începe propria afacere.
Iepure
Anul 2023 nu este un an favorabil călătoriilor aventuroase, sporturilor extreme și acțiunilor care nu sunt calculate și planificate foarte bine dinainte. Sunt riscuri legate de sănătate pe care nativii acestei zodii le pot evita dacă tratează totul cu maximum de prudență.
Dragon
Din punct de vedere financiar, dragonul ar putea avea mari bătăi de cap, mai ales dacă nu va fi chibzuit și nu-și va gestiona așa cum ar trebui veniturile. Sincopele financiare îl vor face și mai irascibil, iar dacă se va lăsa condus de impulsul momentului, va declanșa conflicte care tot lui îi vor dăuna.
Șarpe
În ciuda comportamentului coleric pe care îl va avea nativul șarpe, viața lui se poate așeza frumos și va putea trăi în liniște și armonie în acest an. Condiția este să dea curs actelor de caritate astfel încât, să ajungă să săvârșească multe fapte bune. Tot ce va da din suflet, se va întoarce la el sub altă formă.
Cal
Astrele sunt favorabile nativilor singuri care, spre finalul anului își vor găsi sufletul pereche. De asemenea, cei care au o relație de cuplu ceva mai tensionată, își vor găsi liniștea alături de partenerul de viață dacă vor înțelege că nu întotdeauna au dreptate și că a căuta mereu un țap ispășitor nu e o soluție.
Capră
În schimbul vieții amoroase care nu se va ridica întocmai la nivelul așteptărilor, astrele recompensează acești nativi cu o îmbunătățire a situației profesionale care ie-ar putea aduce o oază de liniște în plan financiar. Recompensa va veni însă, numai în urma deciziilor inteligente.
Cocoș
Pentru cocoș, iubirea va fi pe primul plan tot anul. Atât timp cât va deschide ochii bine și va investi sentimente în persoana care-i răspunde cu aceeași dragoste, va fi de bun augur. Altfel, va fi dezamăgit. Spre jumătatea anului va fi nevoit să accepte să facă o schimbare în plan profesional.
Câine
În acest an, pentru nativul câine va fi prost aspectată relația de cuplu. Cei care au deja un partener vor trece printr-o adevărată furtună în plan sentimental, iar cei singuri, ar fi bine să nu se grăbească să înceapă relații noi. Mai ales că nici câștigurile financiare nu vor fi la limita superioară.
Porc
Astrele sunt ceva mai prietenoase cu acest nativ în ceea ce privește viața de cuplu, de familie. Din păcate însă, atribuțiile tot mai multe și mai grele la locul de muncă îl storc de energie și, pe fondul oboselii fizice și intelectuale, va fi și cam nervos. Atenție! Liniștea interioară  se menține cu mult calm!
Maimuță
Astrele o scutesc pe maimuță de eforturi mari la locul de muncă și chiar dacă nu va fi în cea mai bună formă la capitolul sănătate, va găsi întotdeauna soluții pentru a ieși învingătoare și în lupta cu datoriile. Poate mai ambițioasă și mai calculată ca oricând, se va evidenția în plan profesional.