Primești reţeta electronică? 

Legea introducerii reţetei electronice a intrat în vigoare de la începutul lunii iulie. Aceasta vizează diminuarea fraudelor din sistemul de prescripţie, creşterea actului medical de prescripţie precum şi implementarea unui sistem de control şi supervizare. Trebuie să ştii că până la sfârşitul anului, medicul îţi poate prescrie atât reţete electronice cât şi clasicele exemplare, tipărite şi completate de mână. 

Nu te gândi că vei întâmpina greutăţi în ceea ce priveşte achiziţia medicamentelor prescrise pe reţeta în format electronic! „Orice farmacist care se află în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov îţi poate elibera medicamentele de pe reţetă. Dacă în stocul farmaciei nu există anumite produse de care ai neapărat nevoie pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, nu pierzi prescripţia. Păstrează reţeta în original şi mergi cu ea la o altă farmacie”, atenţionează dr. Aurelia Isărescu, pre-şedintele Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov.

Pentru informaţii suplimentare privind noul sistem de prescripţie poţi accesa site-ul www.casailfov.ro sau te poţi adresa direct reprezentanţilor instituţiei din Str. Avi-ator Popișteanu Nr. 46 ori la telefon 021-224.19.82 sau 021-224.19.83 . 

Cum ajungi cel mai ușor la CAS Ilfov

De la Gara de Nord, ia autobuzul 105 până la staţia bulevardul Expoziţiei apoi întoarce-te până la str. Aviator Popișteanu nr. 46.  

Programul de lucru este de luni până joi între orele 08.30 – 17.00 și vineri între 08.30 – 14.30.

dr. Aurelia Isărescu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate