În lumea frumuseții, care este in continuă mișcare, categoria măștilor de față a devenit rapid una dintre cele mai inovative. Măști cu cărbune, măști sub forma de foi, măști termice, măști cu oxigen și chiar măști pentru buze și picioare, toate și-au găsit un loc pe rafturile din baie.

Tocmai când ne-am gândit că am văzut totul, o noua tendință apare. Faceți cunoștință cu măștile magnetice,  cea mai nouă metoda de îngrijire a pielii, de înaltă tehnologie, care promite ca va ridica impuritățile pentru a oferi un ten luminos, plin de energie și fără vârstă.

Care este conceptul?

Combinarea de  ingrediente high tech cu particule de fier pentru a crea un micro-curent în piele atunci când este utilizat cu un magnet. Aceaste măști pot stimula circulația,  vindecând pielea în adâncime și curățând porii,  oferind o strălucire cu adevărat radiantă.

Cum le folosim?

Măștile sunt surprinzător de simplu de utilizat – pur și simplu puneți un strat subțire pe față, evitând zona ochilor și lăsați timp de cinci până la zece minute. Atunci când timpul a expirat, utilizați instrumentul magnetic care alunecă pe întreaga față până când masca este îndepărtată complet. Masați orice reziduu rămas în piele pentru beneficii maxime.

Ce fac magneții cu adevărat?

Magneții au fost mult timp utilizați în domeniul asistenței medicale, în special pentru a îmbunătăți vindecarea rănilor și leziunilor ortopedice. Spre deosebire de alte măști care acționează numai la suprafață, aceste măști inteligente lăsa de fapt un amestec de antioxidanți pe piele – care poate ajuta la neutralizarea radicalilor liberi de la poluare – precum și o peptidă.