Berbec    21.03 – 20.04

O săptămână de succes pe toate planurile. Dacă te afli în căutarea unui nou loc de muncă, zilele acestea vei primi o ofertă foarte tentantă. Și ar mai fi o veste bună pentru tine. În cazul în care te gândești să pornești o afacere pe cont propriu, acum este momentul tău oportun!

Taur    21.04 – 21.05

Va fi o săptămână favorabilă, care-ţi va deschide noi orizonturi. Vei da peste oamenii potriviţi, la locul potrivit și vei stabili noi contacte. O întâlnire extrem de importantă programată pentru săptămâna aceasta se va dovedi a fi de un real succes. Te așteaptă perspective mai bune în carieră.

Gemeni     22.05 – 21.06

Restituirea datoriilor pune mari presiuni asupra ta. Astfel de probleme pot provoca tensiune și, dacă nu vei ști să gestionezi situaţiile conflictuale, te poţi trezi cu sancţiuni drastice. Partenerul de viaţă nu are starea de spirit necesară pentru a-ţi asculta problemele.

Rac    22.06 – 22.07

Indiferent în ce domeniu îţi desfășori activitatea profesională, te poţi aștepta la unele modificări favorabile. În mod surprinzător, câștigurile încep să vină din orice ai iniţia săptămâna aceasta. De asemenea, vei primi niște vești bune cu privire la o călătorie în străinătate în interes de serviciu.

Leu    23.07 – 22.08

Progresul și prosperitatea sunt prezise pentru tine în această săptămână. Câștigurile de pe urma noilor investiţii sau de la serviciu sunt prevăzute. Cu toatea acestea, ar putea exista unele întârzieri minore în procesarea documentelor. N-ar fi rău să încerci să descoperi dedesubturile.

Fecioară    23.08 – 21.09

Vei primi vești bune de la serviciu. Ar putea fi vorba de o promovare în funcţie sau de mult așteptata mărire de salariu. Poţi avea dificultăţi în a face faţă chiar și unor probleme minore în familie sau la locul de muncă. În orice caz, toate pornesc de la o problemă de sănătate.

Balanță    22.09 – 22.10

O propunere bună pentru investiţii în terenuri și proprietăţi care ajunge la urechile tale, te interesează în mod deosebit. O reuniune de familie se va dovedi a fi plăcută. Dacă ai îndoieli cu privire la planurile de investiţii, cel mai bine ar fi să ceri sfatul unei persoane cu experienţă.

Scorpion    23.10 – 21.11

Vei da curs dezvoltării unor idei noi încorporându-le în activitatea ta. Sună promiţător, atât pentru tine cât și pentru colaboratorii și superiorii ierarhici. Noile propuneri de lucru par avea șanse de reușită, dar trebuie să cauţi cu atenţie și micile neajunsuri, care sigur sunt acolo.

Săgetător    22.11 – 20.12

Planurile de călătorie necesită o reprogramare. Este posibil să primești o ofertă de lucru pentru care va trebui să muncești de acasă. Partenerul de cuplu și prietenii te vor ajuta și ei, în felul lor, în această săptămână. Este momentul potrivit pentru a aduce schimbări majore în cariera ta.

Capricorn    21.12 – 19.01

A venit momentul să-ţi pui în aplicare și noile planuri care te răscolesc de la o vreme. Se întrevăd unele schimbări la locul de muncă și toate în bine. Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune creație sau comunicare, te vei bucura de o perioadă plină de satisfacții.

Vărsător    20.01 – 18.02

Vei primi o sarcină de lucru importantă dar aceasta necesită concentrare maximă și multă muncă. Relaţiile cu colegii de serviciu sunt foarte bune. Este o șansă bună pentru tine să-ţi demonstrezi talentul în ceea ce faci. Dă-ţi silinţa să iasă totul bine și vei avea numai de câștigat.

Pești    19.02 – 20.03

E posibil ca astăzi să îţi dorești să evadezi din cotidian și să trăiești din plin romantismul, exact așa cum ai visat. Din păcate pentru tine, acum mai mult decât oricând, trebuie să fii cât mai energic și să te mobilizezi să-ţi ajuţi colegii ca să duceţi la bun sfârșit toate atribuţiile, în timp util.