Iubitorii de artă și de frumos sunt așteptați luni, 15 ianuarie, de la orele 12:30, la Muzeul Satului, la vernisajul expoziției „Lui Eminescu”. Evenimentul este dedicat celor 168 de ani de la nașterea poetului nostru național.

„În contextul Zilei Culturii Naționale, expoziția este un omagiu adus „poetului nepereche”, al cărui spirit traversează veacurile și influențează creația artistică, la mai mult de un secol de la trecerea sa la cele veșnice. Evenimentul va avea loc în sala foaier Henri H. Stahl din clădirea administrativă a Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Șos. Kiseleff nr. 30. Expoziția va fi deschisă până în luna februarie și poate fi vizitată zilnic, între orele 09:00 și 17:00″, informează reprezentanții Muzeului Național al Satului.

Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în parteneriat cu Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România. Pentru detalii cu privire la lucrările care vor fi expuse sau alte informații puteți accesa siteul relatii.publice@muzeul-satului.ro