„Vulturii” au rămas, din nou, fără antrenor

Concordia Chiajna continuă să se zbată în pasa neagră în care se află de trei etape. Meciul de pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost unul de coșmar. În ultimele 15 minute regulamentare ale partidei „vulturii” s-au prăbușit literalmente, permițând oaspeților o victorie zdrobitoare, care s-a dovedit fatală pentru Ionuț Badea.

Așadar, timp de 75 de minute, ilfovenii au evoluat destul de bine și ar fi putut înscrie în câteva rânduri prin Batin (4) Bawab (34), Grădinaru (55) sau Gorobsov (75), dar aceștia nu au reușit să perforeze poarta lui Niczuly. Dezastrul a început în minutul 76, printr-un gol norocos, când Gabriel Matei a deviat în proprie poartă șutul expediat de Ibrahima Tandia. Din acel moment, elevii lui Badea s-au aruncat în atac, deschizând spații largi în apărare, de care au profitat din plin covăsnenii, care au mai înscris de două ori prin Bryan Nouviers (82) și Ibrahima Tandia (90+1), care a realizat astfel dubla.

Ionuț Badea a părăsit echipa

Astfel, după cea de-a treia înfrângere consecutivă cu scorul de 3-0, soarta antrenorului Ionuț Badea a fost pecetluită. Potrivit site-ului oficial al Concordiei, gruparea ilfoveană a anunțat despărțirea de tehnician. „De comun acord, antrenorul Ionuț Badea și conducerea CS Concordia Chiajna au încheiat raporturile contractuale. CS Concordia Chiajna îi mulțumește tehnicianului pentru munca depusă și îi urează mult succes în carieră. Mulțumim, Ionuț Badea!”, se arată în comunicatul clubului.

„Este greu de digerat această situație. La Iași am arătat ok, în repriza a doua, iar azi am fost ok timp de 75 de minute. După gol am riscat și nu a fost bine. (…) Nu se poate construi în condiții normale pe iarbă artificială și dacă analizați rezultatele de acasă ale Chiajnei, din ultima vreme, veți vedea că echipa a suferit. (…) Sunt trei înfrângeri consecutive, marcate de foarte multă energie negativă în jurul nostru”, a încercat să explice Badea cauzele evoluției din ultima vreme a echipei.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.420