Biserica Roșu 
Dacă ai un sentiment religios puternic, mergi la Parohia Roşu. Biserica a fost construită în anul 1827, iar din 1995 de când se află sub conducerea îndrăgitului preot Ion Ciucă, a fost refăcută complet. Doar o icoană veche se mai păstrează astăzi. O icoană la care te poţi închina şi ruga în tihnă pentru iertarea păcatelor, sănătate şi o viaţă mai bună. Tot ce s-a făcut nou sub protecţia şi îndrumarea parohului Ciucă de-a lungul anilor, formează acum un superb şi impresionant ansamblu mânăstiresc. Oda­tă ajuns la Biserica Roşu, vei rămâne plăcut impresionat când vei observa că aceasta este acoperită cu tablă aurită adusă din Ucraina şi că deţine un adevărat tezaur spiritual format din icoane deosebit de importante. Dacă mergi cu mezinul familiei, nu se va plictisi. În curtea bisericii este amenajată şi o mini grădină zoologică pentru cei mici. Aici va avea ocazia să admire impecabilii păuni, drăgălaşii ponei, micuţele găini japoneze ş.a.m.d.
Balta Roșu
Dacă vrei să te ascunzi de caniculă, unul dintre cele mai răcoroase şi relaxante locuri este Balta Roşu. Te poţi plimba în voie pe marginea apei, poţi lectura în linişte sau poţi pescui dacă eşti un mare iubitor de pescuit. Cu puţin noroc,  de la balta amenajată pentru pescarii pasionaţi, poţi pleca acasă cu câţiva novaci, crapi, ştiuci sau caraşi frumuşei.
Stadionul Concordia
În cazul în care eşti un împătimit al fotbalului, nu ezita să vizitezi Stadionul Concordia. Are toate tribunele acoperite şi este destinat în exclusivitate fotbalului. Stadionul este dotat cu sistem de supraveghere şi oferă o foarte bună poziţie de vizionare a partidei de fotbal.