Acțiunile Mârlanului de Vidra au scos din sărite toți cetățenii din comună. Vă redăm în continuare comentariul postat în data de 31 martie a.c. de “Noela”pe un site de socializare.
„Noi știm că actua­lul primar este prost ca noaptea, dar de ce șeful cancerului portocaliu de la județ, Cristache Radulescu, șeful mafiei ilfovene l-a propus pe acest zero barat, care nu știe absolut, dar absolut nimic să facă? De fapt este de înțeles de ce l-a propus și sprijinit pe acest parazit bețiv în funcția de primar, tocmai pentru a putea controla ce se întâmplă în Vidra… Groapa este tot o afacere de partid, o societate pe acțiuni la care majoritatea acțiunilor o deține un grup de ,,oameni de afa-ceri’’ din Italia. Aceasta groapă a fost făcută cu forța, fără ca populația să aibă habar ce se face în localitatea lor… Ba mai mult, Prigoană, hoț de PDL, nu putea rata apartenența sa la Cancerul Portocaliu și și-a construit și el o nouă groapă de gunoi, la fel de ,,ecologică’’ ca și bomba ecolo­gică de la Sintești și, desigur, cu sprijinul mai­muțoiului Florin Niculae. Sper din tot sufletul ca acest nenorocit să plătească cu libertatea pentru tot răul făcut cetățenilor din Vidra și nu numai. Oamenii, în naivita-tea lor, își închipuie că dacă apa este limpede, aceasta este și potabilă și încă nu știu ce conține apa pe care o bem, gătim cu ea la bucătărie sau irigăm culturile. Iată cam ce conține apa noastră ,,potabilă”:
Sulfat – 550 mg/L, limita admisă – max.250/L
Clorura – 500mg/L limita admisă – max.250mg/L
Sodium – 400mg/L limita admisă – max.200mg/L
ionii calciu – 250mg/L limita admisă – max. 100mg/L
ionii mg – 200-250mg/L limita admisă – max. 50mg/L
Se vorbeste și de un conținut ridicat de metale grele și plumbul care domină peste aceste metale. Deci noi servim zilnic cancer pe pâine, de parcă nu este de ajuns cancerul portocaliu. Nădăjduiesc că vor răspunde pentru această crimă de la cel mai înalt nivel până la lipitoarea asta parazitară…”. Și aceasta este doar o mică parte, a unui singur comentariu, unul scris în limitele decenței.