Capacitatea de transport va fi adaptată în minivacanţa Sărbătorilor Pascale la nivelul întregii reţele feroviare, în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, în special la trenurile spre cele mai solicitate destinaţii – Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara, Vatra Dornei, a anunțat CFR Călători.

Pentru pasagerii care vor călători pe 8 aprilie de la Piteşti la Mănăstirea Curtea de Argeş, trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program: Regio 13231 Piteşti (8:30) – Curtea de Argeş (9:19) şi Regio 13232 Curtea de Argeş (13:30) – Piteşti (14:19). Acestea vor opri în Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie de pe site-ul cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie.

În zilele libere de sărbătoare legală, respectiv 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale. Restul agenţiilor de voiaj vor fi închise.

În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum şi unele trenuri Regio, nu vor circula.