Cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, care colaborează cu peste 500 de restaurante din București și din țară, întinde o mână de ajutor copiilor și adulților cu dizabilități din Ilfov.

Foodpanda s-a alăturat, încă de la finalul anului trecut, misiunii Motivation de a ajuta copiii și tinerii cu probleme de sănătate. 

Printr-un parteneriat încheiat cu Fundația Motivation România, ce are în grijă copii și adulți cu dizabilități, compania a început să asigure sprijin atât prin acțiuni dedicate, cât și prin contribuții financiare constante. Reprezentanții companiei derulează, chiar din această lună, împreună cu membrii fundației, o campanie pe termen lung. Mai exact, la fiecare comandă realizată în sistem online, clienții vor putea dona cel puțin un leu către Fundația Motivation (cu sediul în comuna Cornetu din Ilfov), care va fi dublat de compania Foodpanda.

 

“Când simți bunătatea, nu ai cum să nu te implici”

 

“Ceea ce fac specialiștii și voluntarii de la Motivation este eroic. Grija, dedicarea și plăcerea cu care se îngrijesc de persoanele cu dizabilități, eforturile pe care le depun pentru a-i integra în câmpul muncii și de a-i responsabiliza, cu resurse minime, de multe ori, ar trebui să fie un exemplu pentru toți românii. Am avut șansa extraordinară de a intra în contact direct cu echipa Motivation, atât cu cei care oferă, cât și cu cei care primesc sprijin. Când  simți bunătatea și optimismul pe care îl degajă, nu ai cum să nu te implici”, spune Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România. Practic, printr-o simplă comandă realizată de la serviciu sau de acasă, la mâncărurile preferate, oricine poate oferi un mic ajutor persoanelor cu dizabilități.