Aproape toată “crema” politicii ilfovene a fost prezentă miercuri, 16 ianuarie, în comuna Ștefăneștii de Jos, la un eveniment de anvergură dedicat pieţei medicale. Președintele Consiliului Judeţean Ilfov – Marian Petrache, vicepreședintele Consiliului Judeţean Ilfov – Cristina Manicea, senatorul USL colegiul 1 din Ilfov – Gabriela Vrânceanu Firea, deputatul USL colegiul 3 – Thuma Hubert, primarul comunei Afumaţi – Gabriel Dumănică, primarul comunei Ștefănești – Anghel Rababoc, viceprimarul comunei Ștefănești – Aurel Pîrvu, dr. Aurelia Isărescu, președintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Ilfov și dr. Dănuţ Crăciun, director executiv Direcţia de Sănătate Publică Ilfov.  Indiferent de culoarea politică, la inaugurarea Liberty Medical Center, fiecare participant a susţinut în felul său, construirea și modernizarea spitalelor. 

“Inaugurăm astăzi o nouă clinică ce se ridică la standarde internaţionale și asigură servicii de calitate bolnavilor. O astfel de iniţiativă nu poate decât, binevenită în Ilfov. Liberty Medical Center este un proiect îndrăzneţ și, deși pare un paradox să urezi mult succes unei firme care împarte sănătate, profesioniștilor de aici, le doresc din suflet, să aibă rezultate excepţionale. Voi sprijini primarii care vor dori să dezvolte domeniul sanitar în Ilfov și sper să-i susţină și parlamentarii.” 

Preşedintele CJI, Marian Petrache

 “Într-un moment în care se închid spitale, e de bun augur că se deschide o clinică privată

 într-un loc unde se vrea să se facă medicină la standarde înalte. Liberty Medical Center este dovada clară că există premise ca domeniul medical să se dezvolte tot mai mult în Ilfov, iar bolnavii să fie trataţi impecabil, în condiţii de lux. Consider că ar fi bine ca unităţile medicale private să beneficieze de finanţare de la bugetul de stat, astfel încât, să aibă acces la investigaţii și tratamente la standarde europene chiar și suferinzii cu posibilităţi financiare reduse.” 

Senatorul USL, Gabriela Vrânceanu Firea

„Era nevoie de o nouă clinică în Ilfov, mai ales în zona Ștefănești unde, cu doar câteva luni înainte au existat mai multe  cazuri de hepatită acută de tip A, una dintre bolile transmisibile cele mai severe. E o idee bună care, mai mult ca sigur va veni și în sprijinul localnicilor din împrejurimi. Voi încuraja astfel de proiecte.” 

Dr. Dănuţ Crăciun, director executiv Direcţia de Sănătate Publică Ilfov


“Este un lucru bun că o nouă clinică medicală își deschide porţile pentru locuitorii aflaţi în

 suferinţă din mai multe zone ale Ilfovului. Cred că orice politician poate ajuta un astfel de proiect care vine în sprijinul ilfovenilor de rând. Voi da curs tuturor proiectelor și programelor de sănătate care aduc o șansă în plus oamenilor aflaţi în suferinţă, o viaţă mai bună, mai sănătoasă.”

Primarul comunei Afumaţi, Gabriel Dumănică

 

 

„Tot ce aduce un plus de sănătate locuitorilor din orașele și comunele ilfovene, e mai mult decât binevenit. Voi susţine orice iniţiativă care vine în sprijinul pacienţilor.”

Dr. Aurelia Isărescu, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Ilfov


 

 

“Intenţionăm să dezvoltăm și să modernizăm tot mai mult domeniul medical, ca să intrăm în rândul lumii civilizate. Sănătatea este cea mai importantă, și voi susţine orice proiect ferm și îndrăzneţ menit să aducă locuitorilor comunei o viaţă mai bună. Voi sprijini iniţiativele de construcţie și dezvoltare a clinicilor în zonă pentru că îmi doresc ca localnicii de ștefăneștii de Jos să fie sănătoși.”

Primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Anghel Rababoc

 

„Construirea unui centru medical, modernizarea și dezvoltarea sistemului sanitar la nivel 

de Ilfov este un lucru lăudabil și îl voi susţine întotdeauna.”

Thuma Hubert, deputatul USL


 

 

 

„Chiar dacă mă aflu la cârma Poliţiei Ilfov de numai câteva zile, pot să asigur ilfovenii că vor

 fi păziţi în permanenţă de poliţiștii noștri. Cadrele medicale și pacienţii, vor fi în siguranţă tot timpul. Personalul medical, bolnavii și însoţitorii vor fi în deplină siguranţă în unitatea sanitară, poliţiștii noștri asigurând o bună supraveghere și securitate non-stop”, a afirmat șeful IPJ.

Chestorul Niculae Marinescu, şeful IPJ Ilfov

 

“O clinică medicală dotată cu aparatură de ultimă generație, care oferă ilfovenilor servicii medicale de înaltă calitate, este un pas înainte spre o lume mai bună. Susțin inițiativa și sper să existe cât mai multe proiecte de acest gen.”

Senatorul USL, Nicolae Nasta