Aşezarea astrelor în momentul naşterii influenţează atât personalitatea, cât şi aspiraţiile pe plan sentimental. De aceea, să-i intri în graţii unei persoane de sex opus, nu este un lucru chiar atât de uşor cum eşti tentat să crezi când îţi vezi prietenii, colegii, vecinii radiind de fericire, de mână cu partenerii lor, persoane rafinate, drăguţe şi manierate. Când cineva îţi pune inima pe jar, învaţă să îl (o) cucereşti în funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume.

Femeia Taur

Nu poţi să te apropii de femeia Taur fără să fii darnic în complimente. Nativa acestei zodii este o femeie frumoasă care adoră ca bărbatul care aspiră la titlul de iubit al ei să-i spună frecvent această realitate. Fii pe fază, apreciază faptul că te simţi foarte bine alături de ea (pentru că este o companie plăcută) şi transmite-i acest mesaj cu toată determinarea. Invit-o la o cină gustoasă, într-un loc în care se întâlneşte lumea bună. 

Bărbatul Taur

Tipul la care visezi este foarte ambiţios, plin de energie şi foarte tandru. Este un romantic incurabil dar se îndrăgosteşte foarte greu. Ca să-l cucereşti trebuie să-l impresionezi detaşându-te de restul grupului. Dovedește-i că eşti o femeie dulce, sexy, rafinată, educată, manierată şi mai ales, romantic. Dă-i întâlnire într-un loc spe-cial.