Dacă ţi s-au aprins călcâiele după un nativ Balanţă şi vrei să-l ademeneşti, află că nimic nu-l impresionează mai mult, decât un partener cu un aspect plăcut, pasionat de discuţii şi atras de domenii artistice: petreceri, frumuseţe, modă, muzică, dans. 

Femeia Balanţă

Femeia Balanţă este elegantă, cu bun gust, o persoană care pune preţ pe vestimentaţie şi miroase întotdeauna a parfumuri bune. Te poţi îndrăgosti de la prima întâlnire, pentru că ea ştie să facă impresie. Ca să îi atragi atenţia, este obligatoriu să arăţi impecabil. Ea simte nevoia de apreciere, aşa că, la întâlnire, nu uita să strecori un compliment legat de aspectul fizic. 

Îi plac petrecerile, întâlnirile cu prietenii şi caută să fie mereu în centrul atenţiei. Adoră spectacolele, nunţile şi vizitele în familie. Dacă şi tu eşti un tip sociabil, atras de distracţii, muzică şi călătorii, vino cu propuneri!

Bărbatul Balanţă

Bărbatul Balanţă este pasionat de discuţii legate de film, politică, istorie şi lista poate continua. Dacă te dovedeşti atrasă de subiectele propuse de el, ai asigurată şi următoarea întâlnire! Ca să îi întăreşti convingerea că eşti partenera ideală, adresează-i şi un compliment de genul: “Îmi face plăcere să vorbesc cu o persoană atât de inteligentă’’. Atenţie! El nu se leagă de femei care nu ating standardele intelectuale pe care le caută. Prima impresie contează, aşa că ai grija ca vestimentaţia ta să fie de bun gust, armonioasă, asortată. Nu purta niciodată haine care nu mai sunt în pas cu moda, pentru că este atras de tot ce e în tendinţă. Fii feminină, mereu aranjată şi sigură pe tine! Bărbatul Balanţă caută la o femeie sensibilitate, tandreţe, dar şi curaj, determinare, putere de decizie.