Primăvara este în sfârșit aici! Zilele sunt mai lungi, pământul se încălzește și narcisele încep să înflorească. Martie este luna noilor începuturi în natură. Sezonul de grădinărit a început și există o mulțime de lucruri de făcut în grădină.

Acum este un moment ideal pentru a planta erbacee perene. Alegeți cu grijă, plantele potrivite pentru locația voastră. Vă oferim câteva sugestii pentru grădina dumneavoastră.

Tuberculi de Dalie

Acești pot fi plantați în ghivece acoperite. Trebuie așezați într-o locație luminoasă pentru a începe să înmugurească în două pană la trei săptămani.Ei pot fi apoi plantați în grădină.

Ranucul și Anemone

Florile tăiate, de genul Ranunculus sau Anemone trebuie înmuiate peste noapte în apă, la temperatura camerei, timp de cel puțin 10-12 ore, înainte de plantare.

Hortensii

Hortensiile vor necesita o atenție sporită pe parcursul lunii martie. Eliminați florile moarte și tăiați puțin tija, pentru ca mugurii noi să apără.

Gazonul

Tot în martie, trebuie să pregătiți și să resădiți locurile goale din gazon, care este posibil să fi apărut în timpul iernii.

Bucurați-vă de primăvară și de frumusețile ei!