Deși Concordia Chiajna a câștigat doar 3 din cele 27 de puncte puse în joc în acest retur, ajungând pe o poziție retrogradantă, antrenorul Ilie Stan e tare pe poziție. În schimb, dacă tehnicianul pare de neclintit – veți vedea mai jos de ce – conducerea din Chiajna se gândește să întărească măcar stafful managerial…

Chiajna a pierdut din nou și asta nu mai este o noutate: 0-3 la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, și așa zișii „vulturi” au ajuns pe o poziție retrogradantă după o serie incredibilă de 9 meciuri fără victorie. Totuși, scaunul de antrenor al lui Ilie Stan pare a fi foarte stabil, și asta pentru că, spun cei de la Gazeta Sporturilor, tehnicianul are în contract o clauză de 200.000 de euro în cazul în care primarul Mircea Minea îl va da afară pînă la finalul sezonului, iar antrenorul e decis să încheie campionatul pe banca 

Chiajnei.

Actualul manager sportiv, Petre Marin, susţine că staff-ul tehnic va analiza situaţia echipei şi în cursul acestei săptămâni se va lua o decizie finală în ceea ce priveşte viitorul ilfovenilor. “Vom analiza situaţia şi vom stabili ce e de făcut în acest final de sezon. Momentan nu cred că se pune problema plecării lui Ilie Stan”, comentează Petre Marin.

Un campion la Chiajna

Dacă despre un nou tehnician nu poate fi vorba, cei de la Concordia se gândesc, totuși, să își întărească stafful managerial prin cooptarea lui Felix Grigore, fost preşedinte la Unirea Urziceni (pe vremea singurului titlu al ialomițenilor) şi U Cluj, el confirmând că a fost ofertat de primarul Chiajnei, Mircea Minea. “Am discutat şi vreau să mă întorc în fotbal. Concordia cred că este singurul club din România cu banii la zi”, a spus Felix Grigore.

În etapa a XXVII-a a Ligii I, Concordia va juca acasă un nou meci capital, de această dată adversară fiindu-i FC Vaslui. Cu un nou tehnician la cârmă, Gabi Balint, și în continuare cu gândul la Europa, moldovenii lui Porumboiu își joacă și ei una dintre ultimele șanse de a prinde un loc de cupe europene. Partida de la Chiajna va avea loc duminică, de la ora 19.30.

Rezultatele etapei a XXVI-a a Ligii I:

Ceahlăul – Concordia 3-0 (Golubovici ‚2, Monroy ‚31, Rusu ‚47), Gaz Metan – Astra 2-1, CFR Cluj – Pandurii 2-3, Oţelul – CS Tr Severin 2-0, Petrolul – Gloria 4-0, Dinamo-U Cluj 1-1, Rapid-Steaua 1-1, FC Vaslui-FC Braşov 1-1, CSMS Iaşi-Viitorul 1-2.