Anul acesta, plata obligațiilor fiscale a devenit mai accesibilă pentru toți contribuabilii din Glina, deoarece au fost implementate 7 Stații de Plată SelfPay, care sunt disponibile în diferite magazine din localitate.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 636

”Procesul de plată este unul foarte simplu și intuitiv. Pe ecranul aparatului de plată, contribuabilii pot accesa meniul Impozite și Taxe, selectează localitatea Glina și vor alege una dintre cele 2 metode de identificare: scanarea codului de bare care apare pe înștiințările de plată sau introducerea codului numeric personal sau a codului de identificare fiscală.
Selfpay este un sistem de plată accesibil pentru utilizatorii din întreaga țară, oferind posibilitatea de a efectua plăți non-stop, 24/24, 7 zile din 7, prin intermediul celor peste 9.000 de Stații de Plată disponibile. Acesta funcționează ca un <<casier>>, permitând utilizatorilor să plătească cu ușurință atât cu cardul, cât și cu numerar.
Atât locuitorii comunei Glina, cât și reprezentanții societăților comerciale pot achita taxele și impozitele locale folosind Stațiile SelfPay sau pot face plata online prin intermediul platformei ghișeul.ro. Fără cozi, fără timp pierdut pe drumuri și fără stresul de a aștepta la ghișee, plata taxelor și impozitelor devine o activitate rapidă și eficientă pentru toți contribuabilii din Glina.
În plus, vă reamintim că persoanele fizice pot achita până la 31 martie 2023, cu o reducere de 10%, taxele și impozitele datorate bugetului local pentru anul curent. Datele de acces pentru platforma ghiseul.ro se pot obține prin simpla solicitare transmisă pe site”, a anunțat primarul localității Glina, Răzvan Tudor.