BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
În 2017 veţi avea noi oportunităţi în aproape fiecare domeniu. Saturn este acum în casa a IX-a și aduce o perioadă de așezare și de stabilizare a concepţiilor voastre despre viaţă. Comunicarea va fi foarte importantă, așadar veţi cunoaște oameni noi, care vă pot influenţa. Cei care sunt singuri își pot găsi o mare iubire. Ideile nu le vor lipsi anul acesta și vor reuși să se facă remarcați. Pentru a reuși tot ceea ce își propun, au nevoie de răbdare, așa că este bine să își controleze impulsivitatea.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Acest an va fi unul foarte energic pentru tauri, însă trebuie să profite de acest avânt de care dau dovadă. Trebuie să vă așteptaţi la o îmbunătăţire semnificativă în 2017. Saturn este acum în casa a VIII-a și aduce o perioadă în care viaţa voastră se desfășoară după niște reguli foarte stricte, de aceea v-aţi putea simţi la un moment dat prins într-o capcană. Profitaţi de toate oportunităţile pe care le întâlniţi. Este însă un an de bun augur pentru ceea ce înseamnă viaţa de familie. Pot exista anumite momente de cumpănă, dar vor viza sănătatea cuiva din familie.

GEMENI  (21 mai – 20 iunie)
Anul 2017 va reprezenta o perioadă foarte productivă și creativă pentru nativii Gemeni. Vor avea o viaţă socială foarte activă, iar acest lucru poate fi benefic carierei lor, deoarece persoanele noi pe care le vor cunoaște le pot influenţa job-ul. Dacă vor vorbi mai puţin și vor asculta cu mai multă atenţie, este posibil să aibă mai mult succes ca niciodată. Li se verifică rezistența și capacitatea de a duce mai departe, responsabil și matur, cuplul din care fac parte. Pentru alţii, este momentul liniștirii apelor după perioade de criză.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
În anul 2017 vor avea parte de câteva opţiuni interesante care le va schimba viaţa. Saturn este acum în casa a VI-a și descrie o perioadă stabilă în plan profesional. Schimbări vor apărea și în planul romantic. Racii au un an în care trebuie să fie foarte atenţi la sănătate, dar și la raporturile care vor exista la locul de muncă. Sunt mult mai presaţi de timp și de regulamente, având multe proiecte de lungă durată și muncind mult.

LEU (23 iulie – 22 august)
A venit timpul ca Leii să pună accentul pe dragoste și relaţii serioase. Anul stă sub auspicii foarte bune pentru leii care sunt autentici și nu pentru cei care sunt atipici. Ei sunt oricum niște lideri înăscuți, foarte generoși, calzi și plini de viaţă și vor atrage tot mai mulţi oameni de calitate în jurul lor. Trebuie să privească mult mai serios relaţiile sentimentale în care se vor implica acum și nu vor mai dori simple aventuri sau idile romantice.

FECIOARĂ (22 august – 22 septembrie)
Acest an va aduce o infinitate de oportunităţi nativilor Fecioară. Un lucru important pe care trebuie să îl știe pentru anul acesta este că trebuie să aibă mai multă grijă de relaţiile cu cei apropiaţi. Saturn este în casa a IV-a și aduce stabilitate în plan familial. Este o perioadă de siguranţă în tot ce privește domiciliul: cumpărare de apartament propriu, construcţie de case, achiziţionare de terenuri, chiar dacă ar putea exista și piedici și întârzieri legate de acestea.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)
Anul 2017 va veni ca o experienţă plăcută și foarte satisfăcătoare. În relaţiile cu cei apropiaţi, nu vor exista conflicte sau neînţelegeri. Creativitatea lor va fi la cote maxime și datorită unor factori externi. Nativii care au făcut bine, au lăsat loc de „bună ziua”, și-au făcut treaba ca la carte vor continua să atragă succes după succes. Balanțele vor excela în sectorul carierei în anul 2017, mai ales cele care fac o muncă intelectuală și creativă.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Acest an va fi unul al realizărilor. Însă nu orice fel de realizări, ci chiar materializarea unor idei sau proiecte la care se gândeau de mult. Saturn este în casă a II-a și indică o perioadă lungă în care planul financiar, deși stabil nu este cel mai avantajat plan al vieţii lor, dar cu siguranţă investiţiile pe care le vor face cât timp Saturn trece prin acest sector (cumpărăturile, afacerile și achiziţiile făcute) aduc mai multă securitate vieţii Poate vor cumpăra ceva important: o casă, un teren, o mașină sau un alt obiect masiv, care nu se cumpără des.

SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Urmează un an cu multe schimbări în viaţă, atât pe plan personal cât și profesional. Se poate spune că acum fac cunoștinţă cu noua lor identitate: mai matură, mai serioasă, mai așezată, trecând cu bine de mari încercări. Drumul lor capătă stabilitate, temelie, securitate, fără a mai avea parte de schimbări sau cutremure frecvent.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Astrele vor asigura în 2017 toate armele de care aveţi nevoie pentru a explora imensul potenţial care se ascunde în voi. Capricornii tac și fac, muncesc și știu pentru ce muncesc, își pun ţinte și obiective.Răbdarea lor. va fi pusă la încercare, nervii vor fi tensionaţi, stresul major, de aceea nu trebuie să se aștepte la rezultate imediate și facile, ci să înţeleagă că tot ceea ce se construiește sau reconstruiește, în acești ani necesită eforturi mai mari decât în anii anteriori.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Anul 2017 se anunţă a fi unul plin de evenimente, în special plăcute. Se vor bucura de o dezvoltare armonioasă a vieţii profesionale, dar și a celei amoroase. Relaţiile vor intra într-o nouă fază, pozitivă, însă este nevoie de puţină răbdare deoarece Saturn abia așteaptă să creeze haos în viaţa lor. Saturn aduce de obicei piedici și probe de încercare în sectoarele pe care le influenţează. Toate parteneriatele pe care le vor încheia în acest an vor fi în favoarea lor.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)
Un an înconjurat de mister, care va avea rezultate complexe pentru nativii Pești. Vor avea parte de noi începuturi: nou loc de muncă, o nouă afacere,un curs nou în viaţă. Saturn îi va ajuta să pună în practică toate planurile pe care tot le-au amânat până acum, le va da seriozitatea și tenacitatea de a le vedea realizate, concretizate, în perioada specificată, oferindu-le ambiţia necesară de a reuși.