Berbec 21.03 – 20.04   

Pregătirile pentru o călătorie importantă și aș­teptată de ceva vreme intră pe linie dreaptă. Vă gândiți la întâlniri inedite, la rememorarea unor evenimente mai vechi. Oricum, veți folosi la maximum telefonul și mailul pentru aranjamentele de ultimă oră. Nu uitați de amănunte!.

Taur 21.04 – 21.05  

Săptămâna aceasta veți trăi mari emoții legate de schimbări din viața dvs., dar aveți alte compensări care vă echilibrează nervos. Financiar și sub aspectul prestigiu-lui, aveți de câștigat, mai ales că astrele sunt favorabile câștigurilor financiare!!! Cineva, acolo sus, vă iubește!

Gemeni 22.05 – 21.06  

Luați inițiative când situația impune. Nu așteptați să vă rezolve cineva problemele tot timpul. Pot apărea obstacole, e-adevărat, dar nu vor fi o problemă pentru dvs. Eventual, poate să vă crească adrenalina, ceea ce-i un factor pozitiv. Mare grijă la răcelile de vară, sunt periculoase! 

Rac 22.06 – 22.07   

Vi se dau sfaturi care nu vă convin, în plus vă supărați că sunt și îndreptățite. Nu e cazul. Mai bine plătiți-vă facturile curente, poate o mai rămâne ceva și pentru propriul suflet, de cheltuială. Aveți un start bun într-o activitate pentru care veți fi invidiați. Deci, la treabă! 

Leu 23.07 – 22.08  

Veți înțelege că o situație ce părea norocoasă e doar iluzie. Reconsiderați relațiile de familie, ca să nu oferiți credit profitorilor. Alergați de la o casă la alta doar pen-tru a vă satisface unele extravaganțe. Aveți grijă însă la cheltuieli peste măsură! 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Este încă o perioadă de relaxare, dar mintea este tot la muncă. De fapt, mai mult la obli­gațiile financiare și la relațiile ce vă asigură stabilitatea. Partenerul nu pare să se schimbe cum ați dorit, așa că se poate să vă gândiți la variante. O schimbare nu strică la un moment dat! 

Balanța 22.09 – 22.10  

Sunteți „aburiți” să faceți unele compromisuri la nivel profesional. Le faceți, având în vedere protecția, dar nu vă stă gândul la asta. Sunteți sensibili la relațiile mari-tale ce pot intra pe o linie… interesantă. Unele artificii bănești vă scot însă în pagubă. Nu intrați în panică!

Scorpion 23.10 – 21.11  

Relațiile de serviciu cresc în stabilitate, chiar dacă evidențele nu vă sunt încă foarte clare. Trebuie totuși să aveți mai multă flexibilitate în acceptarea unor noi situații. O relație de prietenie scârțâie pentru scurt timp, poate din gelozie. Nu vă enervați!

Săgetator 22.11 – 20.12  

Puteți finaliza aproape tot ce începeți acum, și ar fi bine să vă grăbiți, pentru că va urma o perioadă nu prea lejeră. Relațiile de serviciu nu sunt comode, ideile dvs. nu străbat platoșa indife­ren­ței celorlalți. Situația tensionată vă poate crea probleme dacă sunteți la volan. Relaxați-vă! 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Vă luați licențe, începeți cursuri de perfecționare. Deși nu primiți bani pentru munca prestată, veți găsi o soluție inedită ca să vă „mișcați” cu folos. În plus, părinții vă solicită într-o problemă legată de o moștenire. Nici cu dragostea nu prea stați bine. Aveți grijă!

Vărsător 20.01 – 18.02 

Toate vă merg din plin, mai ales că partenerul nu este atent la ceea ce faceți. Este o libertate controlată, dar veți vedea că deciziile dvs. pot fi bune. Câștigați presti-giu, mai ales că vă mișcați pe un teren cunoscut. Totuși, situația nu este pe roze! 

Pești 19.02 – 20.03 

Profesional, sunteți pe o linie ascendentă, vă cresc atuurile în fața tuturor. Primiți noi însărcinări, mai bine cotate sub aspectul prestigiului. Cine știe! Poate deveniți o vedetă acolo unde activați. Politica e o variantă. Cealaltă variantă ar fi participarea la o nuntă sau un botez.