Berbec 21.03 – 20.04   

Dimineața s-ar putea să te simți puțin confuz, dar acest lucru poate fi eliminat dacă faci o listă cu planurile tale. Fiind ghidat de o listă, vei simți că ai realizat destul de multe până la amiază. Poate ești într-o dispoziție creativă: decorezi o cameră sau pictezi un tablou.  

Taur 21.04 – 21.05  

La începutul acestei săptămâni încearcă să aduci ceva varietate în viața ta. Aceleași lucruri vechi te lasă indiferent, dar o provocare te-ar impulsiona la nivel psihic. Dacă vrei să fii om de casă, următoarele zile sunt perfecte pentru acest lucru. Să dai ochii cu ceilalți ar putea fi dificil.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Datoriile tale te duc într-o direcție diferită față de prietenii tăi, și de aceea s-ar putea să te simți puțin singur astăzi. Dar poți să asculți o carte pe cd sau poți să te bucuri de priveliște în timp ce conduci. Ești apreciat pentru contribuțiile pe care le faci în legătură cu familia.

Rac 22.06 – 22.07   

Activitățile comunitare ocupă o mare parte a zilei. Discuțiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primești cu brațele deschise și de care te bucuri. Tu și ceilalți puteți face o diferență dacă mențineți în conti­nuare legătura cu nevoile comunității.

Leu 23.07 – 22.08  

Mai multă conversație și mai puțină acțiune se prevede pentru prima zi a acestei săptămâni. Pregătește-te să fii mai informată pentru mutările pe care vrei să le faci! Energia cosmică facilitează acest lucru în următorele zile, ținându-te cu mintea limpede și creativă în același timp.  

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci în împlinirea acestora pot fi încetinite datorită criticii pe care ți-o faci. Stabilește-ți drumul pe care trebuie să mergi pentru a-ți atinge idealurile și ascultă și sfaturile cuiva din exterior. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Adori să mergi într-un magazin cu muzică sau într-o librărie în pauza de prânz; ziua de azi nu face o excepție. Prietenilor pe care ți i-ai făcut în aceste locuri le place compania ta. Vorbiți despre filozofie, religie și tot ce este mistic și vă place să ascultați muzică. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Luni vei avea nevoie de uimitoarele tale puteri analitice. Ia în considerare toate informațiile, apoi sortează-le! Lucrurile nu sunt foarte concrete, dar dacă poți lăsa deoparte pentru puțin timp setul tău de așteptări și doar să explorezi, vei elibera fluxul energetic.  

Săgetator 22.11 – 20.12  

Ai noroc și toate se aranjează de la sine. Nu trebuie să înfrunți situații grele azi, este destul de clar ce cale trebuie să urmezi. Fii mai tolerant în ceea ce privește obi-ceiul tău alimentar. Astăzi vei sta mai mult afară pentru a te bucura puțin de soare.   

Capricorn 21.12 – 19.01 

Acum este momentul potrivit pentru a călători cu avionul sau pentru a pregăti o excursie într-un loc necunoscut în weekend. Trebuie să știi exact care îți sunt intențiile și așteptările și conflictele personale vor dispare. Nu cauți perfecțiunea, dar în același timp nu vrei să pierzi timpul.    

Vărsător 20.01 – 18.02 

Dorești să pui conditii și este posibil ca solicitarea unei creșteri salariale să fie următorul pas pentru tine. Astăzi ai putea să îți revizuiești CV-ul și să adaugi noua experiență. Relația ta din dragoste a trecut prin niște schimbări pozitive și va continua să se întărească.   

Pești 19.02 – 20.03 

Avansarea în carieră se poate realiza doar dacă te implici cu adevărat în afaceri. Trebuie să știi cu adevărat ce dorești și să scapi de tot ce îți îngreunează drumul. Astăzi s-ar putea să concepi un plan. Discuți cu un prieten sau plănuiești să găsești un sfătuitor de la o facultate din oraș.