Berbec 21.03 – 20.04

Relațiile parteneriale sunt provocatoare. A sosit vremea să lămurești fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că tu, în primul rând, ești sensibil și concentrat numai pe propria ta persoană.

Taur 21.04 – 21.05

Multă lume va dori să-ți vorbească! Însă emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi. Gândurile tale sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să amâni semnarea documentelor importante.

Gemeni 22.05 – 21.06

O săptămână cu multă muncă la serviciu și în plan personal. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. La job există animozități ascunse, conflicte ce stau să izbucnească din moment în moment.

Rac 22.06 – 22.07

E bine să-ți îndrepți atenția spre persoana iubită, copii și hobby-urile dragi sufletului tău. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi te relaxează, te amuză și te provoacă să-ți exersezi creativitatea. La serviciu se animă atmosfera datorită unor sarcini de lucru ce trebuie rezolvate.

Leu 23.07 – 22.08

Ești solicitat de multă lume atât la serviciu, cât și acasă. Alege-ți vorbele și gesturile cu mare grijă, întrucât îți vor fi urmărite cu deosebită atenție și criticate în consecință. Foarte importante sunt acum relațiile pe care le ai cu prietenii și protectorii din domeniul socio-profesional.

Fecioară 23.08 – 21.09

Vei fi înconjurat de oameni bine intenționați, mai mult decât oricând. Dar, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa că îți va fi greu să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți. Evită să povestești despre planurile tale de viitor. Îți trebuie odihnă, discreție și dozarea eforturilor.

Balanță 22.09 – 22.10

Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane din alte state, activități socio-profesionale. Sunt subiectele principale ale săptămânii și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de ele. La serviciu ți se cere să reiei unele sarcini mai vechi care au rămas nefinalizate sau în neregulă.

Scorpion 23.10 – 21.11

Se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii sau investiții. Momente bune pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiește cu măsură și evită implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Îți faci planuri de călătorii, apar invitații la activități culturale.

Săgetător 22.11 – 20.12
Ești capricios și puțini reușesc să-ți intre în grații.E o perioadă bună de a-ți face planuri noi și pentru a acorda mai multă atenție nevoilor tale sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta. Se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională.

Capricorn 21.12 – 19.01
Este nevoie să te reorganizezi, să faci reparații sau să te ocupi de vânzarea-achiziționarea unor bunuri. Fii prudent, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână. Ar fi bine să nu te bazezi pe deciziile de acum.

Vărsător 20.01 – 18.02
Sunt șanse mari să trasezi direcții noi atât în plan personal, cât și profesional. Accentele
acestor zile se află pe relațiile cu ceilalți, mai ales pe relațiile cu partenerul de viață și pe
relațiile de colaborare. Renunță la ceea ce nu-ți este de folos și orientează-te spre altceva.

Pești 19.02 – 20.03
În relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că vei renunța la
unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. A venit timpul să-ți redefinești conceptul de prietenie și să te orientezi, totodată, spre alte persoane de o mai bună calitate.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.466