P.O. Halta Parc Mogoșoaia va funcționa până pe 8 decembrie 2018

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, dar și a celor care doresc să viziteze Mogoșoaia și să renunțe la varianta auto, extrem de aglomerată uneori, din 15 septembrie 2018, CFR Călători a înființat temporar un punct de oprire în linie curentă, fără case de bilete – Halta Parc Mogoșoaia- pe ruta Mogoșoaia – P.O. Aeroport h – Urziceni.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print, nr. 421


Atenție, însă! Potrivit reglementărilor în vigoare, pasagerii care urcă în tren din punctele de
oprire unde nu sunt case de bilete au obligaţia de a se prezenta imediat după urcarea în tren la personalul feroviar pentru a-și cumpăra bilete la același tarif ca la casa de bilete! Înainte de efectuarea călătoriei, toți pasagerii trebuie să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet www.cfrcalatori.ro, să contacteze reprezentanții companiei la numerele de telefon din stațiile CFR – 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului feroviar din stații.
P.O. Parc Mogoșoaia este prevăzut a funcționa, potrivit Mersului trenurilor de călători, până pe data de 8.12.2018. Tariful unei călătorii de la București la Halta Parc Mogoșoaia este de 3,90 lei, iar călătorii care se îmbarcă din stația București Nord își pot procura biletele de la casele de bilete din Gara de Nord.