Castelul ABC lansează o serie de workshop-uri educaționale pentru copiii din localitatea Domnești. Primul workshop-ul organizat este „Meditații Gratuite Matematică clasele I-IV”. Workshop-ul se adresează copiilor ai căror părinți nu pot să îi ajute pe aceștia să progreseze.

Ce urmează să facă elevii la acest workshop?

Descoperă matematica făcând acest lucru în mod logic și nu „mecanic”. Fără înțelegerea acestor noțiuni de bază din clasele primare următoarele etape sunt imposibil de asimilat și totul devine un coșmar pentru copil.

Care sunt beneficiile? 

Se beneficiază de ajutor specializat care urmează personalizat etapele învățării-invatatre, consolidare, perfecționare. Se acordă atenție fiecărui copil în parte și se lucrează cu el acolo unde este deficitar și la nivelul sau de înțelegere.

Cine poate participa?

  • atelierul se adresează copiilor aflați în clasele I-IV ai căror părinți nu își permit să le ofere meditații contra cost
  • având în vedere că numărul de locuri este limitat, înscrierea se va face telefonic la numărul-0742.86.16.45.

Ce materiale sunt necesare? 

Având în vedere că manualele pot fi diferite fiecare copil vine cu manualele, culegerile și caietele personale astfel încât să se păstreze programa de la clasă

Când se desfășoară?

Marți, 07 martie 2017 între orele 14.00 și 16.00.

Locaţia: Intrarea Curtea Domnească, nr. 4, Domnești, Ilfov.