HANDBAL. Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a obţinut, pe teren propriu, cea de-a patra victorie consecutivă în grupa A din Liga Campionilor, cu danezele de la Randers HK, scor 27-23  (10 -10), calificându-se matematic în grupele principale. La pauză a fost 10 -10, după 30 de minute în care campioana României a rămas datoare în ambele faze de joc, recuperând handicapul în ultimele două minute. După pauză, în poarta formaţiei vâlcene, Paula Ungureanu a fost din ce în ce mai greu de depășit, iar Oltchim nu a mai cedat până la final, unul care i-a adus calificarea matematică în grupele principale, indiferent de rezultatele din ultimele două runde. Aurelia Brădeanu a fost MVP-ul meciului, la concurenţă cu portarul Paula Ungureanu. Marcatoare: Brădeanu 6 goluri, Curea 5, Neagu 4, Managarova 4, Stanca 3, Manea 3, Bulatovici 2.

Oltchim mai are de jucat meciurile cu Hypo Viena, în deplasare (11 noiembrie) și cu Buxtehuder SV, pe teren propriu (18 noiembrie). Primele două clasate se califică în grupele principale, rezultatele din ultimele două runde urmând să stabilească pentru Oltchim doar poziţia de pe care va merge mai departe.


BOX. Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat după meciul câștigat de român în faţa boxerului rus Denis Gracev că i-ar fi plăcut mai multă fluiditate în prestaţia elevului său și că i-ar acorda acestuia nota 6 sau 7 din 10. „A trăit ceva dificil. Având în vedere rezultatul ultimului său meci, cu Carl Froch, el pleca de departe. Dacă Lucian ar fi avut 26 de ani, ar fi ales patru meciuri facile într-o perioadă de doi ani și ar fi câștigat cu K.O.-uri spectaculoase. Adversarul ales a fost un dur, un practicant de kickbox care a primit multe lovituri de picior, genunchi și coate. Grachev a devenit coșmarul lui Roy Jones jr. învingându-i cea mai mare speranţă, Ismayl Syllakh. Știam că nu va pica. Mi-ar fi plăcut mai multă fluiditate, cum a fost în runda 12. Un Lucian care lovește cu ambele mâini este mai bun decât un Lucian care lovește cu o mână. Îi dau o notă de 6 sau 7 din 10”, a spus Larouche, potrivit Journal de Montreal.