PATINAJ. Patinatori de legendă vin în România pentru a participa la spectacolul „Kings on Ice”, care va avea loc pe 30 martie, la Patinoarul „Mihai Flamaropol” din București. Anul acesta, alături de cei mai buni patinatori ai momentului, printre care Irina Slutskaia, Johhny Wier și Brian Joubert, la gala „Kings On Ice” vor participa Evgheni Plușenko, dar și binecunoscutul violonist Edvin Marton. Astfel, ediţia „Kings on Ice” din acest an va continua tradiţia inaugurată în 2007 și promite publicului român un nou spectacol impresionant de acrobaţii și dans pe gheaţă, mai multe detalii despre întreaga distribuţie a show-ului de la București urmând a fi anunţate în perioada următoare.

Biletele pentru ediţia „Kings On Ice” 2013 au preţuri cuprinse între 100 și 400 de lei.

BASCHET. Cel mai înalt baschetbalist din Liga Naţională masculină, Ivo Hoger, evoluează la BC Farul Constanţa, pivotul ceh, în vârstă de 30 ani, semnând un con-tract valabil până la finele sezonului cu gruparea de la malul Mării Negre. Baschetbalistul care măsoară 2,25 metri, este de origine cehă și a devenit cel mai înalt jucător al Ligii Naţionale, devansându-l pe Ionuţ Drăgușin care este mai „mic” cu patru centimetri. Hoger vine de la vicecampioana Georgiei, Olimpi Tbilisi, unde a evoluat în opt partide.

TENIS. Federaţia Română de Tenis a validat candidaturile pentru funcţia de președinte, singurele admise fiind cele depuse de Ruxandra Dragomir și George Cosac. Conform procesului verbal, pe adresa FRT au mai sosit alte două propuneri pentru candidaturile lui Mihai Rusu și Ion Șerban, dar acestea au fost respinse ca fiind „neva-labile” deoarece au sosit la 2 și 3 ianuarie 2013, după expirarea termenului limită stabilit pentru 1 ianuarie 2013. De asemenea, au fost validate 17 candidaturi pentru funcţia de vicepreședinte al Federaţiei Române de Tenis: George Cosac, Ovidiu Sola, Ciprian Porumb, Sever Dron, Liviu Ursuleanu, Romeo Stoica, Bogdan Gheorghe, Răzvan Itu, Ionuţ Moldovan, Adrian Marcu, Ion Tupa, Aurel Chisozan, Radu Badin, Ovidiu Pop, Cornel Enache, George Cerbu și Marius Vecerdea. Alegerile pentru funcţii-le de președinte și vicepreședinte vor avea loc în cadrul Adunării Generale a FRT, programată în 17 ianuarie 2013 (ora 11.00), la Hotel Pullman.