Baschet. Campioana României, CSU Asesoft Ploiești, a semnat un contract valabil pentru acest sezon cu americanul Rawle Marshall, pentru a suplini absența lui Jonte Flowers, accidentat, care va lipsi între trei luni și un an din cauza rupturii totale a tendonului lui Ahile. Rawle Junior Kalomo Marshall (31 ani) are origini guyaneze și posedă o bogată experiență, inclusiv din liga profesionistă nord-americană (NBA), unde a evoluat între 2005-2007 pentru Dallas Mavericks și Indiana Pacers.


Tenis. Echipa de Cupa Davis a României va întâlni în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2014, în deplasare, reprezentativa similară a Ucrainei, în primul tur al Grupei I, zona Euro-Africană. Din echipa Ucrainei fac parte Serghei Stahovski (103 ATP, fost număr 31 ATP), Denis Molceanov (190 ATP), Alexandr Dolgopolov (59 ATP, fost număr 13 ATP), Illia Marcenko (152 ATP), Oleksandr Nedoviesov (99 ATP) și Vladislav Manafov (611 ATP). Dacă va trece de Ucraina, România va întâlni în turul doi, pe teren propriu, reprezentativa Suediei, care nu are adversar în primul tur. 


Rugby. „Stejarii” vor susține, luna viitoare, trei meciuri de pregătire, la București, cu Tonga, Canada și Fiji, prima partidă, cu Tonga, constituind și o premieră în istoria sportului cu balonul oval din cele două țări. În clasamentul International Rugby Board (IRB), Tonga ocupă locul 11, Fiji 13, Canada 14, iar România este pe 17, devansând însă SUA și Rusia, înaintea „Stejarilor”, pe locul 16, aflându-se eterna rivală, Georgia.