Box. Pugilistul Lucian Bute a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond și NABF la categoria semigrea, disputat la Centre Bell din Montreal. Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 și 117-111. Potrivit presei canadiene, după meci Bute a spus că vrea revanșa, conform unei clauze din contract, însă Pascal nu a părut interesat, canadianul afirmând că vrea să lupte cu cei mai bun pugiliști ai categoriei sale și a evocat în acest sens numele lui Carl Froch.


Spadă. Echipa feminină a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Raluca Sbârcia, a câștigat concursul de la Doha (Qatar), prima etapă a Cupei Mondiale din 2014. După un prim tur liber, România a trecut în optimi de Polonia, în sferturi a învins Estonia (scor 45-44), iar în semifinale a trecut de Statele Unite ale Americii (scor 26-25). În finala competiţiei, România a învins, cu scorul de 19-18, reprezentativa Chinei.


J.O. Biatlonista Eva Tofalvi (foto) s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci și va fi portdrapelul României la festivitatea de deschidere a competiţiei pentru a doua oară consecutiv. Eva Tofalvi, 35 de ani, și-a asigurat participarea la Soci în cadrul etapei a șasea a Cupei Mondiale de biatlon, care a avut loc la Anthloz, în Italia, unde sportiva din Miercurea Ciuc a terminat pe locul 25 proba de urmărire, poziția aducându-i punctele de care avea nevoie pentru a fi prezentă la JO. La Jocurile Olimpice, Eva Tofalvi s-a clasat de două ori pe locul 11, la Nagano, în 1998, și la Vancouver, în 2010, de fiecare dată în proba individuală de 15 kilometri.