Conducerea LPF consideră că CS Universitatea Craiova ar trebui să aibă dreptul de a juca în ediţia 2015-2016 a cupelor europene chiar dacă a fost afiliată la FRF în 2013, iar regulamentele UEFA permit participarea doar după 3 ani de la data la care un club a devenit membru al federaţiei naţionale.

 Echipa naţională a României a urcat două poziţii și se află pe locul 12, cu 1.086 de puncte, în ierarhia FIFA-Coca Cola, dată publicităţii pe site-ul oficial al forului mondial, aceasta fiind cea mai bună clasare a „tricolorilor”, din august 2008, când erau pe locul 11.

 Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat definitiv pe fostul șef al arbitrilor din România, Vasile Avram, la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru fapte de corupţie, după ce au admis apelul făcut de DNA împotriva deciziei de achitare.

 Deși aflat cu echipa sa pe primul loc al clasamentului, antrenorul Ioan Andone a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Apollon Limassol, a anunţat gruparea cipriotă, pe site-ul oficial.

 

 Primarul Emil Boc și consilierii lideri de grup din cadrul Consiliului Local Cluj-Napoca au transmis o adresă către FRF privind susţinerea organizării pe Cluj Arena a finalei Cupei României la fotbal, Universitatea Cluj-Steaua.