•  Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României, care se va disputa, la 31 mai, pe Arena Naţională, între Universitatea Cluj și Steaua, cel mai mic preţ pentru un tichet fiind de 15 lei, la peluze.
  •  Antrenorul secund al formaţiei Concordia Chiajna, Erik Lincar (foto), eliminat în pauza meciului Steaua-Concordia de arbitrul Sebastian Colțescu, pentru proteste, a fost suspendat pentru două etape, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.
  •  Omul de afaceri Florian Walter, patronul Universității Cluj, suspectat că a coordonat o reţea specializată în evaziune fiscală și dat în consemn la frontieră în 6 mai, ar fi plecat din ţară cu zece zile înainte de începerea anchetei, iar ultima dată el ar fi fost localizat la Monaco, potrivit unor surse judiciare.
  •  Conducerea clubului Oţelul Galaţi infirmă zvonurile potrivit cărora va retrage echipa din campionat, decizie care, conform ROAF, ar duce la pierderea cu scorul de 0-3 a tuturor meciurilor din retur și ar avantaja Steaua în lupta pentru titlul de campioană cu ASA Târgu Mureș.
  •  Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat dosarul privind rezilierea contractului dintre Federaţia Română de Fotbal (FRF) și Victor Piţurcă, fără ca fostul selecţioner al echipei naţionale să achite despăgubiri, întrucât „faptele nu există”.