 Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară, după manifestările de rasism și antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012, astfel că partida Ungaria-România, din preliminariile CM-2014, programată în martie, se va juca fără spectatori. 

 Fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea l-a acuzat pe Ionuţ Negoiţă că nu investește la Dinamo și nu vrea binele clubului, precizând că dacă gruparea va ajunge într-o situaţie extrem de dificilă din punct de vedere financiar se va întoarce, pentru că Dinamo este viaţa lui. 

 Cluburile de fotbal din România vor fi obligate să încheie cu jucătorii contracte de muncă, în urma cărora vor plăti impozite către statul român conform legislaţiei în vigoare, a declarat prim vicepreședintele Asociaţiei Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, Emilian Hulubei. 

 Președintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că intrarea în insolvenţă este singura soluţie pentru salvarea grupării ardelene și că el va rămâne doar președinte onorific, conducerea urmând să fie preluată de Alexandru Hatfaludi. 

 Jucătorii echipei Steaua au efectuat, la sediul INMS, vizita medicală înaintea reluării pregătirilor pentru retur, de la aceasta lipsind Georgievski și Matei (acciden-taţi), Iancu (care a făcut-o deja) și Tiberiu Bălan și Novak Martinovici, la care se va renunţa.