Sorin Popescu (38 de ani – foto), secundul lui Ilie Poenaru atunci când echipa a promovat, este noul antrenor principal al formației FC Voluntari, după ce conducerea clubului ilfovean a renunțat la serviciile lui Ionel Ganea, în urma evoluției nesatisfăcătoare a fotbaliștilor de la Voluntari.

 Astra Giurgiu este matematic campioana României, după remiza (1-1) dintre Steaua și Pandurii și astfel devine cea de-a 24-a echipă care câștigă titlul în Liga 1, iar Giurgiu este al 13-lea oraș care dă o campioană.

 Academica Clinceni se află la 7 puncte de liderul seriei I, Rapid, și la 4 pct. de a doua clasată, Dunărea Călărași, după victoria obținută acasă cu Dacia Unirea Brăila (2-1), deși în ultimele 15 minute a jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Benjamin Kuku.

 

 Andrei Ivan, atacantul echipei CSU Craiova, este curtat intens, în ultimele luni, de mai multe echipe din Europa, cum ar fi Espanyol, Barcelona B, Sampdoria, Genoa, Napoli, dar cei mai interesați par a fi cei de la Torino, care și-au exprimat interesul pentru atacantul de 19 ani al Craiovei sau au trimis scouteri la meciurile oltenilor.