 Sorin Cârțu, director tehnic, și Emil Săndoi, antrenor principal, au fost prezentați oficial de către CSU Craiova, într-o conferință de presă, după ce tehnicianul Ionel Gane a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

 Portarul Bogdan Lobonţ nu a fost inclus de antrenorul Rudi Garcia în lotul echipei AS Roma pentru grupele Ligii Campionilor, același lucru fiind valabil și pentru jucătorii Federico Balzaretti, Urby Emanuelson și Antonio Sanabria.

 Președintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că jucătorii Paul Papp, Alexandru Bourceanu și Raul Rusescu reprezintă ultimele transferuri ale campioanei României din această vară.

 Selecţionerul Victor Piţurcă (foto) spune că nu l-a mai „văzut” pe Adrian Mutu prin teren în ultimele meciuri ale echipei sale de club și din acest motiv nu mai are sens să fie întrebat de ce nu îl convoacă la echipa naţională pe atacant.

 Cotidianul portughez O Jogo scrie că fundașul Cristian Săpunaru, care s-a despărţit de Elche în această vară, ar fi foarte aproape de a semna un contract cu Deportivo La Coruna