Vacanțe ieftine, până în decembrie

Vrei să te bucuri de câteva zile de relaxare în mijlocul naturii? Să admiri frumusețea crestelor montane  și a pădurilor seculare? Hotelierii și patronii pensiunilor vin cu oferte care mai de care mai tentante, accesibile chiar dacă nu dispui de un buget generos, până în a doua jumătate a lunii decembrie. 

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), a lansat cea de-a XII-a ediție a Programului Special “O săptămână la munte”. Concret, în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie, costurile pachetelor turistice pornesc de la 161 de lei de persoană, pentru fiecare sejur de cinci nopți petrecut în hotelurile, pensiunile și cabanele de la poalele munților. 

Reduceri de până la 50% la pachetele turistice 

“Acest program îşi pro­­pune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate, faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă”, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

 Copiii până-n șapte ani, cazați gratuit  

Chiar dacă ai un buget restrâns, te poți bucura de o vacanță minunată alături de întreaga familie. Pentru mezinul familiei, nu plătești cazarea dacă-l ții cu tine-n cameră. “Ca  noutăți pentru anul acesta, la solicitarea membrilor  FPTR, a fost introdusă facilitatea pentru copiii (maxim doi) de până la șapte ani, prin care pot beneficia de gratuitate, dacă sunt cazaţi în camera părinților. De asemenea, în cadrul acestei ediții, sejururile la munte, în România, la tarife reduse, pot fi achiziționate și de turiștii din Republica Moldova. Biletele pot fi cumpărate de la agențiile membre ale Asociației Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri FPTR”, spun reprezentanții FPTR.

 Rezervările se fac direct la hotel, sau prin agenții 

Pentru a intra în posesia pachetului de vacanță, e nevoie să-ți  faci rezervare. Fie direct la hotelul unde dorești să te cazezi, fie printr-o agenție de turism înscrisă în program. Listele cu hotelurile și agențiile care derulează programul “O săptămână la munte” le găsești accesând site-urile www.fptr.ro și www.anat.ro.