Direcția de Asistență Socială Pantelimon continuă distribuirea pachetelor de alimente de bază și a produselor de igienă pentru persoanele de peste 65 de ani, fără aparținători și fără venituri sau cu venituri foarte mici. ”Bucuria bunicilor singuri este răsplata noastră și faptul că-i știm în siguranță și că au ce pune pe masă încă o săptămână”, spun reprezentanții Direcției.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, nr. 496 ediția print

Amintim că, pentru persoanele vârstnice, fără venituri sau cu venituri foarte mici și fără aparținători, DAS Pantelimon oferă săptămânal un pachet de alimente de bază și un pachet de produse de igienă. Sunt puse la dispoziție două numere de telefon, apelabile și în zilele de sâmbătă și duminică, pentru ca oricine să poată semnala dacă știe astfel de cazuri în localitatea Pantelimon: 0754.071.844 și 0754.068.850.

Sprijin pentru cedarea cotei de drum

În altă ordine de idei, conducerea Primăriei Pantelimon a anunțat că persoanele care dețin în proprietate cote din drumurile aferente imobilelor, situate pe teritoriul orașului, și care sunt afectate de credite bancare sau programul ”Prima casă”, sunt susținute de către Primaria Orașului Pantelimon în vederea cedării cotei de drum. Primăria eliberază adresele către unitățile bancare și Ministerul Finanțelor, pentru obținerea avizelor favorabile de cedare. Pentru informații suplimentare, contactați Biroul de Cadastru din cadrul Primăriei Pantelimon la telefon: 021.350.24.44/ int. 212 sau pe e-mail la: cadastru@primariapantelimon.ro. Solicitările pot fi depuse si online prin REGISTRATURA ONLINE – Serviciul de Cadastru. Primăria poate dezvolta proiecte pe străzi pentru introducerea de utilități publice și modernizarea infrastructurii, doar atunci când strada aparține în totalitate domeniului public.