Primăria Pantelimon demarează o acțiune de responsabilitate socială, pentru locuitorii orașului. O acțiune de curățenie în curți și pe străzi, pentru un oraș mai curat și oameni gospodari!

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 495

De asemenea, autoritatea locală anunță că, în perioada 13-19 aprilie 2020, în oraș se vor efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort (țânțari adulți). Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va face o acțiune terestră de combatere a insectelor, pe timpul serii, după ora 19:00, iar produsul folosit este CYMINA PLUS, produs toxic pentru albine, pești și organisme acvatice. Locurile unde se va efectua dezinsecția sunt amplasate în interiorul localității, la gropile de gunoi, aliniamentele drumurilor județene, spațiile verzi de utilitate publică.

Poliția Locală Pantelimon a anunțat, la rândul său, că a găsit societatea vinovată pentru depozitarea deșeurilor pe platforma Visio Construction, dar și responsabilii de incendiul periculos produs zilele trecute, în localitate. ”Aceștia au fost sancționați, conform legislației în vigoare și au început să curețe zona. Reamintim că incendierea deșeurilor este ilegală și are consecințe grave pentru mediul înconjurător. La fel ca și depozitarea ilegală a deșeurilor, incendierea lor este sancționată cu amenzi usturătoare! Haideți să ne bucurăm de perioada în care #stămacasă, pentru a respira un aer curat”, spun reprezentanții Poliției Locale Pantelimon.

Și, nu în ultimul rând, o altă noutate din localitate este revenirea, din 7.04.2020, la program normal de circulație, pentru linia R454, program specific unei zile lucrătoare.